Her açıdan farklı çıkan burun

Benim de 2.ayım dolmak üzere. Sağ ve sol profilim farklı görünüyor, %100 eşitlik olmaz çünkü vücudumuzda hicbiyerimiz simetrik değil ama olabildiğince yakın olur. Gayet güzel takmayın

Benim de 2.ayım dolmak üzere. Sağ ve sol profilim farklı görünüyor, %100 eşitlik olmaz çünkü vücudumuzda hicbiyerimiz simetrik değil ama olabildiğince yakın olur. Gayet güzel takmayın
O kadar alışamadım ki sanki herkes burnuma bakıyor ve neden yaptın kendine bunu dercesine bakıyorlar. Sadece revizyona gitmemesini umuyorum. Çünkü psikolojik olarak o kadar zor bir süreç ki bir daha kaldıramam bunu.
Yorumunuz için ayrıca teşekkürler

Ben de bazen öyle hissediyorum dışarda yürüyorum herkes bana bakıyor kesin anliyolar estetik olduğumu diyorum içimden evet cok zor anlıyorum sizi. Daha yeniyiz iyileşmesi için zaman tanıyalım rica ederim

Ben de bazen öyle hissediyorum dışarda yürüyorum herkes bana bakıyor kesin anliyolar estetik olduğumu diyorum içimden evet cok zor anlıyorum sizi. Daha yeniyiz iyileşmesi için zaman tanıyalım rica ederim
Umarım birkaç ay sonra işte geçti tüm bu yaşadıklarımıza değdi dedirtecek bir sonuç çıkar ortaya

Bi de siz nerede ameliyat olmuştunuz acaba öğrenebilir miyim

Çok hoş görünüyor. Geçmiş olsun. Farklı çıkma sebebi ışık, çekim yapma şekliniz kameranın açısı vb. ayrıca öğrendiğim kadarıyla ödemler de buna yol açıyormuş.

Çok hoş görünüyor. Geçmiş olsun. Farklı çıkma sebebi ışık, çekim yapma şekliniz kameranın açısı vb. ayrıca öğrendiğim kadarıyla ödemler de buna yol açıyormuş.
Işıktan değil normal ışık yansımasının olmadığı yerlerde de o asimetriyi görebiliyorum. Biliyorum istesem de şimdi bu sonuç değişmeyecek ama bir fikir edinmek maksadıyla yazdım. Yorumunuz için teşekkür ederim

Yaklaşık 2 ay kadar önce bir estetik ameliyatı oldum. Fakat burnum her açıdan farklı çıkıyor. Bu asimetri zamanla geçer mi lütfen cevaplar mısınız?
Eki Görüntüle 3461934
Onceki halinizi bilmiyorum tabi ama.hic yapilmis gb durmuyor. Yani gayet estetik fakat estetikli gb durmayan bir burun olmus. Cok fotoya denk geldim burda sizinkini cok begendim. Burda okuduklarimdan anladigim kadariyla 2 ay asil seklini almasi icin yeterli bir zaman degil. Ben de gogus estetigi oldum iki ay doldu 6 ay diyolar burun icin de gogus icin de.. bana her gecen gun daha da guzellesiyor gb geliyor :) sizin burnunuz da gercekten cok dogal ve guzel olmus. Allah sonumuzu hayir etsin :)

Yan profilim bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_9104.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 82
Size bir sey soyliyim cok buyuk bir degisim olmus ve hakikaten cok guzel olmus.. sorunsuz kullanin umarim. Benim burnumda bir operasyon yok cok guzel bulurlar burnumu ama baska bir arkadasin da soyledigi gibi iki profilden de dikkatli bakarsaniz ayni degildir tam anlamiyla. Yani dogal burunda dahi min fark olur. Ayni sekilde iki goz de ayni degildir iki kulak da.. bence hic moralinizi bosuna bozmayin. Harika gorunuyor.. ben sizi gorsem siz soylemeden estetik var demem kesinlikle.. estetikli burun genelde kendini belli ediyor bakinca anliyorsunuz ama sizde boyle bi durum yok..

Ben sizi cok ii anliyorum. Yapildigi icin min hata ve mukemmellik bekliyorsunuz. Ben de ilk yapildiginda ayni psikolojiye girdim. Goguslerimin biri normal biri cok odemliydi. Sonra odemli olanin odemi gitti bu sefer digerine gore daha kucuk kaldi kafayi yicektim. Sonra yavas yavas esitlendiler. Esitlendi dedigim ozellikle incelemezseniz esit dersiniz ama ben inceledigim icin tabi biri digerine gore biraz daha buyuk demiym ama bi tik daha genis. Ben bunu gorebiliyorum ve bi ara dert ettim. Ama sonra farkettimki goren cok guzel olmus harika olmus dio kimsenin o farki gordugu anladigi yok. Ozaman dert etmeyi biraktim ve cok guzel oldular diye dusunmeye basladim :) sizin de oyle bi durum. Kimse size bi sagdan bi soldan bakip aradaki min farki farketmiycek.. burda burun ameliyati gecirmis ve kotu sonuc almis arkadaslar vardi. Foto paylastiklarinda gercekten bu yapilir mi insana dedgm oldu. Ama sizin cok guzel olmus ve yuzunuze cok yakismis. Bence tadini cikarmaya baslayin artik..

Kesinlikle bir kusursuzluk bekliyor insan bu tarz operasyonlarda…
Gerçekçi olmak gerekirse bu asla mümkün değildir ama insan psikolojik olarak düşünmeden edemiyor
Teşekkür ederim cevabınız için

Reactions: FyL
Bence burnunuz çok güzel olmuş. Ben şunu anladım ki ufak tefek sorunlar illaki oluyor ama şekil olarak gayet güzel duruyor burnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…