her 10 yilda protez degisimi

sedayildirim94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
12
0
30
Merhabalar ameliyat icin cok kapsamli arastirma asamasindayim. Artisini eksisini dusunuyorum. 26 yasindayim bekarim ve ileriki yillarda protezle e yasam benim kalitemi dusurur mu diye surekli arastirma yapiyorum.

Her 10 yilda protez degistirilmeli diye bir yaziya denk geldim ve nasil insan her 10 yilda ameliyat olmayi kabul eder ki diye dusunmeye basladim. bu bir sehir efsanesi midir yoksa bunu goze alarak mi ameliyat olunmali. sonucta hem maddi hem manevi zor bi surec.

Merhabalar ameliyat icin cok kapsamli arastirma asamasindayim. Artisini eksisini dusunuyorum. 26 yasindayim bekarim ve ileriki yillarda protezle e yasam benim kalitemi dusurur mu diye surekli arastirma yapiyorum.

Her 10 yilda protez degistirilmeli diye bir yaziya denk geldim ve nasil insan her 10 yilda ameliyat olmayi kabul eder ki diye dusunmeye basladim. bu bir sehir efsanesi midir yoksa bunu goze alarak mi ameliyat olunmali. sonucta hem maddi hem manevi zor bi surec.
Canım ben ameliyat olalı bir hafta oldu. Doktorumun dedıgı o isler eskidenmiş şimdiki protezler ömürlük. Yok yanı öyle bisey

bu ameliyati olmanizi tavsiye etmem. sizin de dediginiz gibi nasil insan her 10 yilda ameliyat olmayi kabul eder? zaten etmez ama doktorunuz ameliyat oncesinde buna gerek olacagini size asla acikca soylemeyecek.

bu ameliyati olmanizi tavsiye etmem. sizin de dediginiz gibi nasil insan her 10 yilda ameliyat olmayi kabul eder? zaten etmez ama doktorunuz ameliyat oncesinde buna gerek olacagini size asla acikca soylemeyecek.
Merhaba ben bu ameliyatı oldum dr um açıkça 10 yılda 1 değişme ihtimalinin olduğunu söyledi başka sıkıntıların dışında...

Canim Bana da doktorum vucut sinyal Vermedigi muddetce degistirmeye gerek yok dedi ama bazen yas 50/60 civari yer cekimi etkisiyle sanirim sarkmalar oluyormus

Her 10 yilda bir degil bazen 5 yilda bir bile degistirebiliniyor.siz doktorlarin omurluk dedigine ne bakiyorsunuz.omurluk filan degil.fda bile her 10 yilda bir degistirmenizi tavsiye ediyor.fda bir protez ne kadar uzun kalirsa riskleri o kadar artar diye aciklama yapmis.eger olmadiysaniz bu ameliyati olmayı dusunmeyin...gogus implant hastaligini arastirin gogus implantlarinin otoimmün hastaliklarina neden oldugunu arastirin.biz yandik siz yanmayin...

Bu ameliyat bence riskli vücuduna yabancı bir maddenin konulması ne kadar sağlıklı olabilir ki. Ayrıca bunun yüzünden hasta veya kanser olan ne kadar insan okudum. Bunları duyup ameliyat olmak büyük risk

Bu ameliyat bence riskli vücuduna yabancı bir maddenin konulması ne kadar sağlıklı olabilir ki. Ayrıca bunun yüzünden hasta veya kanser olan ne kadar insan okudum. Bunları duyup ameliyat olmak büyük risk
Hasta olanlardan biride benim işte...3 aydir doktor doktor hastane hastane dolasiyorum..bir türlu teşhis koyamamışlardı bugün kondu..bu slikonlar insani hasta ediyor.bagisiklik sisteminiz mahvoluyor..

Canim gecmis olsun sende ne gibi belirtiler olmustu
Fibromiyalji,eklem agrisi,kas agrisi,nefes darlığı,nabız yüksekliği,unutkanlık,yutkunmada zorluk,gogus agrisi,gogus kafesinde baskı şuanki belirtilerin yanına bugün gogus kasının kısalması ve tetik noktalarinin iyilesmemeside eklendi 🤣🤣🤣 şaka gibi dimi..usg temiz mr ı çekilmeyen yerim kalmadı..kan tahillerinde sadece wbc yüksek,meme mr ı temiz,boyun mr ı temiz(sadece ufak bi düzlesme oda cok kitap okumaktan)pektoral kas temiz,omuz sıkışması var oda spordan...yani velhasil kelam bu şeyler bizi yavas yavas öldürmeden vucuttan atmak gerek...ben 60 kiloyla squat yapardim simdi yorgunluktan popomu kaldiramiyorum..3 aydir gitmedigim doktor hastane kalmadi.allahtan en sonunda beni anlayan 2 doktor buldum simdi tedavi oluyorum.2 ay sonrada bu zehirli şeyleri şutlıycam bitcek kurtulcam nefes alicam

Fibromiyalji,eklem agrisi,kas agrisi,nefes darlığı,nabız yüksekliği,unutkanlık,yutkunmada zorluk,gogus agrisi,gogus kafesinde baskı şuanki belirtilerin yanına bugün gogus kasının kısalması ve tetik noktalarinin iyilesmemeside eklendi 🤣🤣🤣 şaka gibi dimi..usg temiz mr ı çekilmeyen yerim kalmadı..kan tahillerinde sadece wbc yüksek,meme mr ı temiz,boyun mr ı temiz(sadece ufak bi düzlesme oda cok kitap okumaktan)pektoral kas temiz,omuz sıkışması var oda spordan...yani velhasil kelam bu şeyler bizi yavas yavas öldürmeden vucuttan atmak gerek...ben 60 kiloyla squat yapardim simdi yorgunluktan popomu kaldiramiyorum..3 aydir gitmedigim doktor hastane kalmadi.allahtan en sonunda beni anlayan 2 doktor buldum simdi tedavi oluyorum.2 ay sonrada bu zehirli şeyleri şutlıycam bitcek kurtulcam nefes alicam

Canim peki oncesinde fibromiyalji yok muydu?
Bende suan bile var maalesef🥺
O Zaman sonrasıni hic dusunemiyorum

Canim peki oncesinde fibromiyalji yok muydu?
Bende suan bile var maalesef🥺
O Zaman sonrasıni hic dusunemiyorum
Yok yahu ne fibromiyaljisi ismini bile bilmiyodum😁😁😁kaç aydır uğraşıyorum yemin ederim 40 yasindayim hic bu kadar doktora hastaneye gittigim hic bu kadar tetkik yaptirdigim olmadi.

Amiiinnn hepimize insallah
Merhaba 8 senedir allergan marka 485 cc kas altı protezlerimi çıkarttırmak istiyorum.Bende sizin gibi fibromiyalji hastası oldum ve daha bir çok rahatsızlık.Çıkarırken kapsülleri de çıkaracak iyi bir doktor tavsiyeniz var mı birde en önemlisi şimdi nasılsınız eskisinden iyi hissediyor musunuz ?

X