Her 10 Almandan sekizi Erdoğan’ın Almanya mitingine karşı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Almanların yüzde 77’sinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Almanya’da referandum mitingi yapmasına karşı olduğu belirtildi.

Fotoğraf: Reuters

Deutsche Welle’de yer alan habere göre Bild am Sonntag gazetesinin yaptırdığı kamuoyu araştırması, Erdoğan’ın Almanya’da miting yapmasının istenmediğini ortaya koydu.

503 kişiyle yapılan ankete katılanların yüzde 15’i ise aksi yönde görüş bildirdi.

Miting haberleri tepkiye yol açmıştı
Erdoğan’ın Almanya’da referandum mitingi düzenlemek istediğine ilişkin haberlerin çıkması üzerine Sol Parti ve Yeşiller Partisi vekilleri tepki göstermişti.

Başbakan Binali Yıldırım, 18 Şubat’ta Oberhausen’da referandum kampanyasına başlamıştı.

Son olarak, Alman Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schafer, diplomatik teamüller gereği bu tür ziyaretlerin kendilerine önceden bildirildiğini, ancak böyle bir bildirimin henüz yapılmadığını söylemişti.

http://www.diken.com.tr/10-almandan-sekizi-erdoganin-almanya-mitingine-karsi/

bizi kıskandıkları için, ne kadar mikemmel olduğumuzu görmek istemedikleri için.. eee kolay mı tatile giden memurlar, evler, arabalar, köpük partileri pihuuuuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…