• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsiburada.com üyelik için TC. kimlik istiyor! sizce yazmalı mıyım ?

PAPATYA5252

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
74
2
36
İstanbul
:3: ne kadar güvenilir bi site bilmiyorum bi gözlük beğendim onu almak için üye olucam ama daha önce alışveriş yaptıgım sitelere hiç TC yazmadım zorunluda değildi.Ama hepsiburada da zorunlu :( bu siteye üye arkadaşlar sorun yaşadımı ??

yazmasanda olur boşve kabul eder.herşyi doldurmana gerek.baktın es gecmiyor.sende sallaa rakam gir hepsi sıfır olsun mesela kabul ediyor

Ya şu tc noyu ne böle herşeye istiyorlar sinir oluyorum. Canım valla ben çok pimpirikliyim tc no vermem kolay kolay süpermarketlerden kart bile almıyorm bi migrosa verebildim tc mi:26:

denedim :1: kendi numaramı değiştirip yazdım böyle bi tc yok diyo ya :30: TC yazmaya nasıl zorunlu tutuyolar anlamıyorum

aaa ne saçma oda yenimi çıkmış..
iyi olmuş ama çünkü habire ürün yorumları dönüyor orda hepsi yalan sakın inanmayın.firmalar kendi yazıdırıyor o yorumları:kkk:

öyle salladımda tutmadı zaten :9: ya dertleri ne bilmiyorumki ister yazarım ister yazmam zorunlu tutmak saçmalık kimsin sen ben sana tc vereyim alt tarafı bşey alıcam :36:

canım demekki artık sahte yorumları çaktılar..bu şekilde önlem alıyorlar çaktın köfteyi:23:

Hepsiburada.com alışveriş için güvenli bir site bir zamanlar orada çalıştım tc no nuzu fatura için talep ediyorlar sipariş verdikten sonra tedarik temin iade ve arıza gibi sorunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz :) onun dışında sorun yok

yıllardır hepsi buradadan alışveriş yaparız eşimle,hiçbir güvenlik sorunu yaşamadık.verebilirsin yani.

cevap veren herkese teşekkür ederim :54: ama gözlüğü üye olduğum başka bi siteden aldım mecburen başka beğendim yani
yine bişey beğenirsem o zaman üye olurum artık :8:

Back