Ben bu siteden Lady Mıllıon adlı parfümü almak istiyorum.Fiyatı Tekin Acarda 215.00 TL Hepsiburada com da ise yüzde 26 indirimli olarak 158 liraya satılıyor.Fiyatı çok uygun yalnız bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım.Bu yüzden biraz tereddütteyim ürünler orjınal mi acaba.Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim... :)
Tatlım hiç bi tereddüt etmeden rahatlıkla alışverişini yapabilirsin biz ailecek parfümlerimizi hepsiburada dan alıyoruz ve erkek arkadşıma hediye olarak parfüm aldgm zaman hep bu siteyi terch ettm.hepsi orjinaldi şimdiye kadar.için rahat olsun
canım peşin alıcam ama elimdeki be delicious u satmam lazım bunun için:)böle rezalet bi parfüm daha görmedim 3 kere kullandım resmen bayılıcam.portmantoya koydum evden uzak olsun diye bu kadar yani:)))düşünceli kardeşim yılbaşı hediyesi almış ablasına ama malesef.tekin acarda sordum 225TL.valla 145TL ye satıcam sadece 3kez kullandım,talibi varsa hemmenn satabilirim:)))sonrasında da artık peşin krd den alırım inş