HEPSİBURADA.COM dan PARFÜM alışverişi yapan arkadaşlar.. ??

gluten044

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
31
0
36
İstanbul
Ben bu siteden Lady Mıllıon adlı parfümü almak istiyorum.Fiyatı Tekin Acarda 215.00 TL Hepsiburada com da ise yüzde 26 indirimli olarak 158 liraya satılıyor.Fiyatı çok uygun yalnız bu siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım.Bu yüzden biraz tereddütteyim ürünler orjınal mi acaba.Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim... :)

Tatlım hiç bi tereddüt etmeden rahatlıkla alışverişini yapabilirsin biz ailecek parfümlerimizi hepsiburada dan alıyoruz ve erkek arkadşıma hediye olarak parfüm aldgm zaman hep bu siteyi terch ettm.hepsi orjinaldi şimdiye kadar.için rahat olsun

evt rahatlıkla alabilirsin orjinal ayrıca hızlıal.com da çok indirim oluyo 212 sexy 100 ml edp 210 tl ben 150 ye aldım

bence uğraşma derim kdri arkadaştan alıyor herkes nerdeyse yarı fiyatına geliyor.bende bir daha kdri den başka hiçbir yerden almam.bir sor bencee

arkadaşlar peki derinmor yada depomepo gibi siteler var oralarda da uygun fiyatları.onlar da güvenlimidir?sahte çıkabilirmi sizce?

eğer peşin alacaksan kk daki krdi arkadaşımızdan al elinde varsa inan yarı fiyatına yakın yani

canım peşin alıcam ama elimdeki be delicious u satmam lazım bunun için:)böle rezalet bi parfüm daha görmedim 3 kere kullandım resmen bayılıcam.portmantoya koydum evden uzak olsun diye bu kadar yani:)))düşünceli kardeşim yılbaşı hediyesi almış ablasına ama malesef.tekin acarda sordum 225TL.valla 145TL ye satıcam sadece 3kez kullandım,talibi varsa hemmenn satabilirim:)))sonrasında da artık peşin krd den alırım inş

bence uğraşma derim kdri arkadaştan alıyor herkes nerdeyse yarı fiyatına geliyor.bende bir daha kdri den başka hiçbir yerden almam.bir sor bencee

Aa çok teşekkür ederim beni referans verdiğin için musmutlu oldum

Lady million geçen hafta vardı bende bu söylediiğiniz fiyatların yarısına temin etmiştim alan da mutlu oldu isterseniz yeniden araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…