- Konu Sahibi cileklipizza
-
selam mothercare 3 lü zıbın set en son ne olur acaba ??? :)
hepsi 0-3 aylıkmı
evet hepsi 0-3 aylık.. gerçi mesela disney bodyler 3-6 yazıyor içinde ama bence 0-3 aylık, hatta b&g takım da 6-9 aylık ama imkansız bir kere mevlkutte gıydırdım bir daha da olmadı. o yuzden bence o da 0-3 aylık :)
tertemiz görünüyorlar. bugün dolandım bebek mağazalarını. ama birçoğunun fiyatıyla seninkiler aynı:) tabi sendekiler markalı şeylermiş. hoş güzeller. eğer fiyatlarında iyileştirme yapabilirim toplu alımda dersen iyice bir eleme yapıp neleri istediğimi bildirebilirim.
bu arada dikkat ettimde hiç pempe yok:) erkek bebek içinmi bunlar
allah bağışlasın. açık renkler kız için olabilir sanırım.
Hepsi cok guzeller gercekten zevkinize bayildim benim oglumda 2.5 aylik kacirdigima uzuldum gerçekten
çok naziksiniz teşekkür ederim. daha büyükleri de toparladım fırsat buldukça ekleyeceğim. isterseniz onlara göz atın.. ben de hepsini artık toparlayıp gondermek istiyorum malum yeni sezon yaklaştı biz de yeni gardolap hazırlayacağız :) çok sosyetik bunlar bir sezon giydiklerini bir dahaki sene giymiyorlar :))
renkli tulum seti mi soruyorsunuz mothercare ın ? beyaz zıbınlar mothercare değil.
mrb; bir kaç beğendiğim ürün var ama yeni kıyafetlerde eklerseniz 9-12 aylık yada daha büyük birlikte almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?