HEPSİ ÜNLÜ MARKA.SIFIR ETİKETLİ

yenijuliet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
21
0
37
BABALAR ÜNÜ İÇİN ETİKETLİ, POŞETLİ,ÇOĞUNUN HEDİYE PAKETİ VAR..

EŞİME YENİ ALDIM BABALAR GUNU İÇİN.AMA BEGENMEDI CUNKU ONUN RESIMDE GORDUGUNUZ SEIKO SAATI VAR.ONU KULLANIYOR.1500TL LIK SEIKOSU VARKEN BENIM 335TL YE ALDIGIM SWATCH I BEGENMEDI MAALESEF.O YUZDEN YARI FIYATINA VERIYORUM 170TL YE.HEDIYE PAKETI+KUTUSU+FISI HER SEYI VAR.SAAT YENI SEZON.SIYAH VE KIRMIZI KAYISLI.KIYAFETE GORE ISTEDIGIN RENGI TAKABILIYORSUN.SWATCH IN KALITESINI VE FIYATINI BILIRSINIZ.DENIZE GIR SAATLERCE YUZ ASLA SU ALMAZ.YEN SEZONUN EN COK TUTULAN SAATI DEDI GÖREVLİ

PİERRE CARDİN.KALİTESİNİ VE FİYATINI BİLİRSİNİZ.SIFIR ETIKET FİYATI 99 TL..ben 35 tl ye verecegım.bırı mavı cızgılı bırı sıyah cızgılı.POŞETLİ OLMASININ DIŞINDA KUTUSU DA VAR

bissenin aşırı şık kol düğmeli bir gömleği.kongreye giderken bunu yedek olarak almıştı.diğer gömlek yetmiş.bunu kullanmamış.35 tl...DAMAT GÖMLEĞİ OLARAK DA KULLANILABİLİR...BU KADAR UCUZA BULAMAZSINIZ..KOL DÜĞMESİ DE VAR

tommy hilfiger den aldık.hiç giyilmedi.32.5 tl.bir sonraki resimde markası var.S BEDEN

LACOSTE MARKA.original olduğunu bir sonraki resimdeki işaretinden anlayabilirsiniz zaten.45 tl.bir sonraki resimde markası var..39 beden(lacostenın 39u normalın s-m si oluyor)

colins 20 tl.hiç giyilmedi daha.bir sonraki resimde markası var...m beden..

colins 30/34 beden.hiç giyilmedi.15 tl..bir sonraki resimde markası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…