cnm sapkalar satıldı
elbısede 12 tl cantalarda 18 tl
toplam 30 tl yapıor toplu alım oldugu ıcın 26 tl olur cnm ıstıyorsan mesaj yaz cnm
malesef olmaz cnmcanım askılı elbise fiyatı fazla geldi. iki çanta 15 demiştin 12 olur mu son fiyat ..5dk engeline takıldım da yazamadm
malesef olmaz cnm
hangi ildeydin canım sen.
ızmırdeyım cnm havale ıle odedıkten sonra gondeıyorum
kapıda odemelı gondermıyorum
Bakmadan gecmeyın fıyatları cok ama cok makul
mrb canım kırmızı abıye elbıse ne kadar ve beden ne
hangi banka ile peki canım izmirin neresi bi de sıkı gelip gidiyorum izmire çünkü
sadece 1 kere kına gecmde gıydım baska hıc gıymedım 160 tl ye aldık 48 tlye verıyorum 38 beden
garanti bankası
ben 40 bedenım olur mu acaba bıl mıyorum kı
baska hesabım yok cnmcanım ziraat ya da halkbankası olmaz mı garanti kesinti yapıyor çünkü
baska hesabım yok cnm
peki ürünleri bekletsen izmire geldiğimde alsam nasıl olur canım ama şuan ne zaman geleceğim net değil ama ayda 1 geliyorum canım zaten oraya yerleşcem ağustosta tamamen istanbuldan.
cnm paraya ıhtıyacım olmasa hıc satmam bu fıyata puma cantayı ben 60 tl ye aldım lcw yı de 37 tl ye aldım ama bak sattıgım fıyatlara ayıramam cnm kusura bakma ne olur alan cıkarsa cunku paraya ıhtıya ım cok
ben elıme dırek yazdıgım kadarını ıstıyorum ama duydugum kadarıyla 3 tl olması lazım sen yınede bır sor sıstersen yarın yatırırsan hemen gonderırım.sen ozelden yazamıyormusun buraya cok bırıktı yazılargaranti ne kadar kesiyo bilgin var mı peki.direkt 15 mi yatırmam gerekiyor.
ben elıme dırek yazdıgım kadarını ıstıyorum ama duydugum kadarıyla 3 tl olması lazım sen yınede bır sor sıstersen yarın yatırırsan hemen gonderırım.sen ozelden yazamıyormusun buraya cok bırıktı yazılar
özelde 5dk engelim var canım yani 15 ise 3 tl kesinti olursa 18 mi yatırmam gerekiyor eline geçenin 15 olduğunu düşünürsek.ben bi soriyimde abim garanti bank çalışıyor.
tamam cnm yatırınca haber verırsın ıyı aksamlar :)
hesap bilgilerini her ihitimale karşı sen yaz canım bana iban no falan...yani eline geçen 15 se kesinti 3 tl ise 18 mi yatırcam yoksa direkt 15 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?