- Konu Sahibi buse67zeynep
-
Bu konunun yeri burası mı :)
Bit pazarı diye bir bölüm var orası uygun gibideğil tabikide.....
Bit pazarı diye bir bölüm var orası uygun gibi
:) yöneticiler taşımıştırnasıl oldu bilmiyorum ama konu bit pazarı bölümüne taşınmış
Iyi satışlar...teşekkür ederim
Iyi satışlar...
bu arada yanlış anlaşılmasın ben söylemedim yöneticilere:)
Eki Görüntüle 1144192 Eki Görüntüle 1144193 Eki Görüntüle 1144194 Eki Görüntüle 1144195 Eki Görüntüle 1144196 Eki Görüntüle 1144197 Eki Görüntüle 1144198 Eki Görüntüle 1144199 Eki Görüntüle 1144200 arkadaşlar hepsi sorunsuzdur kamera iki tane vardır ikiside akıllı kameradır cd yi takınca yüklemeye gerek yok tak kullan çekim kalitesi çok iyidir kablosuz mouse ler falan sorunsuzdur kulaklıkta sorunsuzdur fakat hoparlör biraz cızırtı veriyo dur hepside çok kalitelidir
Gülüm hemisi de var bi klavye yok oldu mu şimdik:))İyi satışlar canım benim
hepside sorunsuz çalışır vaziyette
canım katı meyve sıkacağın markası ve fiyatı nedir benimki bozuldu tamir için uğraşamıcam
canım lider marka fiyat olarakta hiçbirşey düşünmedim sen ne vereyon söyle bakalım istanbulluuu
Anacım önce ürünü görelim yaparız ortaya bir karışık..Sonunda acayip esnaf oldum bugün pazarda çok farkındalık yaşadım ben bayağa bi lever atlamışım
Yaşasın kadınlar kulubü
bacım senin o ürün varya çıkartılması o kadar güç bir yerdeki ya pazar günü bekliyiverecen yada ramazanı bekliyiverecen kilere kaldırdım ben onu ....hayatta herşeyi yaşıyarak öğreniyoz
Belki o zaman kadar benimkini tamire götürebilirim hem de tefal durduğu yerde bozulmuş anlamadım gitti,kısmet işte.
Evet öğrenmenin yaşı yokmuş:)
yok canım niye yanlış anlaşılsın teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın ve zaman ayırdığın için iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?