hepsi sorunzuz bilgisayr parçaları kamera,hoparlör,kablosuz fare,kulaklık

buse67zeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.963
101
163
İstanbul
arkadaşlar hepsi sorunsuzdur kamera iki tane vardır ikiside akıllı kameradır cd yi takınca yüklemeye gerek yok tak kullan çekim kalitesi çok iyidir kablosuz mouse ler falan sorunsuzdur kulaklıkta sorunsuzdur fakat hoparlör biraz cızırtı veriyo dur hepside çok kalitelidir

Gülüm hemisi de var bi klavye yok oldu mu şimdik:))İyi satışlar canım benim

Gülüm hemisi de var bi klavye yok oldu mu şimdik:))İyi satışlar canım benim

haklısın canım kılavye koymadığım için satılmıyor galiba oda var direksiyonda var ne ararsan var arkadaşım bende kılavyeyi çocuklar masa üstünde kullanıyorlar laptop alınca bunlarda fazlalığa çıktı belki satılır dedim veremmi bidene şeker

Anacım önce ürünü görelim yaparız ortaya bir karışık..Sonunda acayip esnaf oldum bugün pazarda çok farkındalık yaşadım ben bayağa bi lever atlamışım
Yaşasın kadınlar kulubü

bacım senin o ürün varya çıkartılması o kadar güç bir yerdeki ya pazar günü bekliyiverecen yada ramazanı bekliyiverecen kilere kaldırdım ben onu ....hayatta herşeyi yaşıyarak öğreniyoz

bacım senin o ürün varya çıkartılması o kadar güç bir yerdeki ya pazar günü bekliyiverecen yada ramazanı bekliyiverecen kilere kaldırdım ben onu ....hayatta herşeyi yaşıyarak öğreniyoz

Belki o zaman kadar benimkini tamire götürebilirim hem de tefal durduğu yerde bozulmuş anlamadım gitti,kısmet işte.
Evet öğrenmenin yaşı yokmuş:)

Belki o zaman kadar benimkini tamire götürebilirim hem de tefal durduğu yerde bozulmuş anlamadım gitti,kısmet işte.
Evet öğrenmenin yaşı yokmuş:)

canım ben artık onu kullanmıyorum kilerden çıkarınca zaten satışa koyacaktım sen robotu biran önce ver bence servise çünkü 3 ayda anca geliyor benimde mikserim bozuldu 3 ay sonra ancak alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…