Hepsi mi aynı bu ilaçların

tozlutarihkokusu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.512
484
688
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar.
Kaygı bozukluğum var. Dr ilaç verdi düşük doz. gastritim olduğu için mideme fena dokundu. Çok ağrıdı. Sonra ilacı değiştirdi, aslında hafif bi ilaçtı dedi ama yine aynı sorunu yaşadım. Tekrar değiştiririz dedi ama ben yine dokunur diye korkar oldum.
Aynı sorunu yaşayan var mı?

Önce citoles denedik. Fazla mide ağrısı yapınca misol yazdı. Malesef o da ağrıttı. Tekrar değiştiririz dedi ama ben artık denemeye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ayni durumdayim napicaz biz boyle midem bulaniyo karnim agriyo anksiyetem var citoles verdi hic kullanmadim denemeye korkuyorum bugun baslayabilirim ama cok tereddutteyim

Bende ayni durumdayim napicaz biz boyle midem bulaniyo karnim agriyo anksiyetem var citoles verdi hic kullanmadim denemeye korkuyorum bugun baslayabilirim ama cok tereddutteyim
Geçmiş olsun öncelikle. Sizin de mi gastritten dolayı mide ağrısı yapıyor?
Citolesi 4 yıl önce de kullanmıştım. O zaman bir sıkıntım yoktu çünkü o zaman gastrit şikayetim yoktu. Çok yan etkisi olan bir ilaç değildir. Kısa sürede anksiyetenize iyi gelir gerçekten.
İsterseniz mide koruyucu ile birlikte kullanın.
Yarın tekrar gidicem. Çünkü iyi değilim gerçekten. Tekrar değiştiricek ilacımı.
Antidepresan kullanabilmek bile nimetmiş

Evet bende oyle dusunuyorum ilac kullanabilmek bile bir nimetmis gercekten basladim ilaca bugun 3 gun oldu sonuna kadar devam etmem lazim mecbur cunku 8 aydir gecmeyen bi istahsizligim var. Benim mide bulantim oldugu icin midemi daha cok bulandiriyo ilac ama bu sefer eski ilac kadar kotu yapmadi insallah bu sifa olur cunku kaygilar korkular zirve yapti artik bende bende normal insanlar gibi yemek yemek istiyorum herseferinde midem bulanmasin istiyorum.

Yazılan ilaçlar aslında çok güçlü ilaçlar değiller. İştahsızlık uykusuzluk vb durumlar oluşabilir kullanım süresince. Bulantı vs de yapabilir. Mide probleminiz icin bir ilaç kullanıyormusunuz ? Çok gerekli olmadıkça aslında antidepresan kullanmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…