- Konu Sahibi kahvekokusu
-
Bende adidas ayakkabılar için fiyat istiyorum numarası nedir ve altlarını foto çekermisiniz fiyatı uyarsa alıcıyım.
kapışıyoruz adidaslarda demekkii:))
:)))) ayağına uyan kazansın o zaman:))
kahve kokusu cnm gap pant. ve hırkaların bedenlerini ve fiyatlarını yazarmısın..elinde başka ayakkabı varsa 19 ve 20 numara aranıyor:))
insanı sinir ediyor ...........
verdiğiniz fiyatı fazla buldum ,birazdan aklımdaki fiyatı yazarım,
benim kız 14 aylık olurmuki tayt hırkalar??ayakkabının numarası yokmu 12 18 diyemi geçiyor?? denemem lazım biyerde bulursam akıllandım denemeden almıycam:))birsürü ayakkabı var evde netten alınmış:))ayakkabının detaylı resmini alabilirmiyiz..
Ayakkabıların tükenmez kalem lekelerini yakından görmek isterim çekme mkanınız varsa birde altlarını çekerseniz
19-20 noysa brctlp alıcak sanırım 21-22 no isede ben talibim ama ayakkabının durumuna göre vericem kesin kararımı lekeler belli ise 20 tl yaparsanız alabilirim
canım şimdi yanımda diil ayakkabılar ama iki iki uğraşmıyayım 20 tl'ye al o halde , lekeler çok diil
Altlarınıda görmek istemiştim peki altarı nasıl ben kesin alıcamda yinede içime sinsin istiyorum foto için bekleyebilirim ne zaman müsayit olursanız ozaman eklersiniz kargoyada p.tesi verirsiniz olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?