- 8 Aralık 2014
- 767
- 152
- 133
- 31
- Konu Sahibi aysceaysce
-
etekler duryor canım onlar da 1 tl zayıfladıgım için kullanamyorum herhangi bir deformasyonu yok canımetekleriniz duruyormu ben mini etek istiyorum boyum 172
far yok canım elimde dolabımı kontrol ettim ama yokflormar oje siyah nokta temizleyici mascara ve dipliner maybıline eyeliner bunları almak istiyorum ama far mevcut dgl galiba
etekler duryor canım onlar da 1 tl zayıfladıgım için kullanamyorum herhangi bir deformasyonu yok canım
flormar oje siyah nokta temizleyici mascara ve dipliner maybıline eyeliner bunları almak istiyorum ama far mevcut dgl galiba
canım kumaş eteklerde var 40 42 beden 2. 3. sayfalarda var elbiselerde var 40 42 arasıbeden ne acaba bana olurmu 40 42 arası
hangi mascara ve diplaynırı istyorsun yanlış olmasın teyit ediyim hazırlayım benflormar oje siyah nokta temizleyici mascara ve dipliner maybıline eyeliner bunları almak istiyorum ama far mevcut dgl galiba
yok canım far yokhangi mascara ve diplaynırı istyorsun yanlış olmasın teyit ediyim hazırlayım ben
bakayımcanım kumaş eteklerde var 40 42 beden 2. 3. sayfalarda var elbiselerde var 40 42 arası
flormar oje siyah nokta temizleyici mascara ve dipliner maybıline eyeliner bunları almak istiyorum ama far mevcut dgl galiba
:)evet canım kargo parası biraz sıkıntı :) nerdesinevet ama baktımda ürünlerden çok kargo parası fazla çıkıyor ne yapıyim anlamadım:)
aramızda uucurumlarr söz konuusuu yaa:) uzakmışş , eyvah eyvahh :)batmandayım
istersin hepsini gönderyim bi hevesle alıp kullanmadıgım ürünler en azından kargo parasına deger hepsi sıfıra yakın ürün cünkü hepsi marka istersenaramızda uucurumlarr söz konuusuu yaa:) uzakmışş , eyvah eyvahh :)
makyaj malzemesi mi ya da giyim miteşekür ederim yeni ürünler eklicekmisiniz
canım ceketlerim var bilekte ikiler marka siyah krem kahverengi lacivert pantolonlarım var ltb pantolon var chima ceket var ,sen ne istyorsun ,ne eklememi istersinmakyaj malzemesi mi ya da giyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?