- 4 Aralık 2014
- 598
- 67
- 123
- Konu Sahibi aysceaysce
makyaj malzemeleri 1 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki kot eteğin boyu kaç cm acaba 168 im uzun giyiyorum kısa gelir mi
canım etek cok kısa olmaz 83 cm eteğin boyuBurdaki kot eteğin boyu kaç cm acaba 168 im uzun giyiyorum kısa gelir mi
En kısa eteğim 92cm eğer bu uzunluklarda kumaş yada kot etek varsa memnun olurumcanım etek cok kısa olmaz 83 cm eteğin boyu
tmm canım bakıyım dolabıma özelden ataraım .En kısa eteğim 92cm eğer bu uzunluklarda kumaş yada kot etek varsa memnun olurum
ne kadar canım
canım sezonunda 65 tl almıstım sen ne kadar fiyat düşünüyorsun.ne kadar canım
sen bi fiyat versen dAha yi olur canımcanım sezonunda 65 tl almıstım sen ne kadar fiyat düşünüyorsun.
gercekten kilo verdiğim için satyorum sıfırdan farkı yok bir yada iki kez giyildi 25 tl ye bırakıyorum istersen daha detaylı fotografta cekebilirim ,herhangi bir yırtgı söküğü hiç bişeyi bulunmamakta.sen bi fiyat versen dAha yi olur canım
kumaşı nasıl? tül gibi transparan mıgercekten kilo verdiğim için satyorum sıfırdan farkı yok bir yada iki kez giyildi 25 tl ye bırakıyorum istersen daha detaylı fotografta cekebilirim ,herhangi bir yırtgı söküğü hiç bişeyi bulunmamakta.
yk canım tül gibi degil içini göstermyor transparan da degil %100 viskoz kaliteli bir kuması varkumaşı nasıl? tül gibi transparan mı
canım teşekkür ederim . Ürün elime geçti, çok beğendim.Eki Görüntüle 1343411
fairylove23 arkadasımız satın aldı , hayırlı olsun güzel günlerde kullanması dileklerimle...
canım aylaynır fondoten pudra göz kalemleri varelinizde makyaj mazemesi olarak far , aylaynır ve baz varmı
kullanma hevesiyle bir anda alıp su an kullanmadıgım için hepsini 1 tl ye veryorum hepsi marka cogu flormar canımcanım aylaynır fondoten pudra göz kalemleri var
hepsini ekledim canım hepsi dahilürünlerin fotoları burda mevcutmu aceba
canım 10. ve 11. sayfada makyaj malzemeleri hepsinin fiyatı aynı hepsi 1 tlhepsini ekledim canım hepsi dahil