- 4 Aralık 2014
- 598
- 67
- 123
- Konu Sahibi aysceaysce
-
Cok haklısın ugrasması da zor benim de dolaplar taşıyo bebekten fırsat bulup ekleyemiyorum bir türlü satışaelimde kalanları da yüklüyorum şimdi bir an önce elimden cıksın istyorum cünkü:)
canım elimdekiler bunlar begendiklerini yarın göndermemi ister misinCok haklısın ugrasması da zor benim de dolaplar taşıyo bebekten fırsat bulup ekleyemiyorum bir türlü satışa
ewt canım allah bagışlasın bebek bakmak zor tabi allah yardmcn olsun ..Cok haklısın ugrasması da zor benim de dolaplar taşıyo bebekten fırsat bulup ekleyemiyorum bir türlü satışa
boyum 163 canım ,siyah herhangi bir deformasyonu yok sıfırdan farkı yok.Canım senin boyun kaç?
Bu chima pantalon için sordum da rengi de tam net çıkmamış ayrıca
Ben geçen chimadan pantolon aldım, boyunu uzattırdım kısa geliyo çünkü bazen, bide sana özelden yazmıştım canım dönmedin müsaitim artık :)
:) ewetO zaman bana kısa canım, ben 169um, bu bana kapri olur :)
Hen ozelden yaziyorum:)canım elimdekiler bunlar begendiklerini yarın göndermemi ister misin
tmm cnm bekliyorum diğer arkadaş bekliyor çünküHen ozelden yaziyorum:)
etek lcw 36 beden siyah defacto pantolon 42 beden lacivert pantolon w:30 l:34 %95 pamuk canım elimden cıksın istyorum normal 5 tl bunların ama bu üçünü alırsan 10 tl ye bırakırım hiç bir yırtığı söküğü bulunmamakta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?