- 4 Aralık 2014
- 598
- 67
- 123
- Konu Sahibi aysceaysce
arkadaşlar ürünlerin fiyatında anlasırız siz sadece begenin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkür ederim hemen bedenlerini yazıp gönderiyorum kusura bakmayın mutfaktaydım .Bstaki kazaklar geniş kalıp mi 36 38 veya 42 beden mi bir de gri görmek kaç beden? Topluca alayım kızım 36-38 ben de 4042 giyiyorum:)
1. ürün beden yazmıyor ama büyük kalıpcok tesekkür ederim hemen bedenlerini yazıp gönderiyorum kusura bakmayın mutfaktaydım .
canım begendiğin varsa istersen fiyatta yardımcı olurumÖnemli degil canım vakit ayırıp yazmışsın tşk.ler 3-7-8-10-11-12-16-22-26 uyuyor:) Bir denaçizane bir tavsiyede bulunacağım chima koton gibi markalı ürünlerinin fiyatı çok yüksek kalmış biraz indirim yaparsan onlarda daha çok alıcı çekebilir tabii yine de sen bilirsin:)
3-7-8-10-11-12-16-22-26 ürünleri gönderme mi istermisin hepsi 1 tlcanım begendiğin varsa istersen fiyatta yardımcı olurum
Bedeni nedircanım bir de kot ceket kaç beden uzunluğu nasıl bel üstünd3 mi kalıyor?chima siyah ceket sunum yapılırken bir kere kullanıldı 55 tlEki Görüntüle 1328683
istanbul da degilim canım tek tük bikaç parca var kaldı sadece ,chima siyah ceket ise m beden ama kalıbı biraz büyük %97 polyesterİst.da mısınız? Eklenecek başka şeyler varsa bekleyeyeim:)
elimde kalanları da yüklüyorum şimdi bir an önce elimden cıksın istyorum cünkü:)Onlarıda bekleyeyim bu 9 ürün okey tekrar konuşuruz o zaman:)