HEPSİ MARKA ETEKLER PANTOLONLAR GÖMLEKLER 15 TL CEKETLER 20 TL/satilmistir

aa ben cahil kalmışım bil kazan

oyumu kullandım bakalım kısmet...
ben de kullandım ama yanlıs cevap cokmus adba yönetici az önce paylaştı cok merak ettim ya şimdi inşallah ikimizden birine yada ikimize de cıkar inan cok sevinirim o zaman :)

ben de kullandım ama yanlıs cevap cokmus adba yönetici az önce paylaştı cok merak ettim ya şimdi inşallah ikimizden birine yada ikimize de cıkar inan cok sevinirim o zaman :)
ne bileyim velvet yazıyo ya ona göre yazdım hadi inş..

canım ürünlerini aldım makyalar çok güzel temiz ve neredeyse hiç kulanılmamış güvenilir bir satıcıdır tafsiye ederim:)

s1.jpg s2.jpg s3.jpg ba1.jpg ba2.jpg ba3.jpg ba4.JPG ba5.JPG ba6.JPG

ürünler satılmıstır alan arkadasımız güzel günlerde kullansın hayırlı olsun

sağol canım benim sanada hayırlı bol satıslar:)
cantanın fiyatı 35 tl canım chima marka

canım ilki beyaz olan standart beden ama kalıbı geniş diğeri nar çiçeği olan m beden

CHİMA SİYAH CEKET M - L BEDEN UYUMLU

CHİMA SİYAH.JPG

Eklentiler

• CHİMA SİYAH.JPG
    CHİMA SİYAH.JPG
    16,1 KB · Görüntüleme: 70
ben ceketi çok beğendim ama pantolon boy açısından bana olmaz. Ayrı satmayı düşünür müydün?
canım sıfır ürün kalitesinde sadece denerken giydim ikisini takım halinde gönderyim 40 tl olur en son ayrı ayrı satmak isterim ama takım bozulsun istemiyorum

Ya bana da bir faydası olmaz pantolonun o yüzden. Bir de kilo verdim demişsin ben de zayıfım M beden ceket sana büyük mü oldu?

Pantolonun boy ve bel ölçüsünü öğrenebilir miyim zahmet olmazsa?

evet 47 48 kg arasındayım su an cok bol oluyor acıkcası terziye vermeyide cesaret edemediğim için satyorum

Ya çok üzüldüm :( heveslenmiştim. Bana büyük olur beli, boyu da kısa.. hadi boydan bilek boy falan kurtarır da tadilat gerekir yine de. Zahmet oldu sana canım kusura bakma :/

Back