HEPSİ MARKA ETEKLER PANTOLONLAR GÖMLEKLER 15 TL CEKETLER 20 TL/satilmistir

gömlekler 30 tl arkadaşlar
ilki fabrika
ikincisi herry
üçüncüsü koton
dördüncü sıradaki chima
besinci sıradaki journey marka arkadaşlar hepsi sıfırdan farksız beden degişiliği nedeniyle satyorum

fabrika gömlek.jpg herry gömlek.jpg koton gömlek.jpg chima gömlek.jpg journey gömlek.JPG

canım yukaraıdaki gömleklerden begendiğin varsa fiyatta yardımcı oluyorum hepsinde pazarlık payı var
yukaraıdaki ürünlerinde cogu satıldı kalanların hepsi 1 tl canım

nar çiçeği bluz siyah takım ceketin içinde cok sahane oluyor 30 tl canım

adba cekecektim canım cekemedim bu telefonun görüntü kalitesi ii degil bugün de carsıda işlerim vardı yarın söz atyım canım olur mu bir de bil kazana gelsene ürün hediyesi var 10 kişiye :)belki biri sen biri de ben olurum sansımızı deneriz :)

adba cekecektim canım cekemedim bu telefonun görüntü kalitesi ii degil bugün de carsıda işlerim vardı yarın söz atyım canım olur mu bir de bil kazana gelsene ürün hediyesi var 10 kişiye :)belki biri sen biri de ben olurum sansımızı deneriz :)
aa ben cahil kalmışım bil kazan
oyumu kullandım bakalım kısmet...

Back