- Konu Sahibi aysceaysce
Fıstık yeşili trikoikilerin bluzları var tişörtleri sen yeter ki begen canım fiyatta anlaşırz sııfıra yakın ürün hepsi
Bunlar olur mu kesin 42 beden için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstık yeşili trikoikilerin bluzları var tişörtleri sen yeter ki begen canım fiyatta anlaşırz sııfıra yakın ürün hepsi
Tm ama o etekler 36 beden sanırım bana olmaz kiolur canım esnek likralı hepsi
canım yarın begendiğin ürünlerin tek tek bedenlerini yazıyım canım olur mu ben de normalde 40 42 beden kullanıyordum cogu 40 42 beden liste halinde sıralayım tek tek ürünleri özelden mesaj atarım istersen ii geceler diliyorum bir de robin marka 42 beden kaban var yepyeni sayılı giyiliştir eger kaban istersen onu da düşenibilirsin 20 tl ye düşürdüm fiyatınıTm ama o etekler 36 beden sanırım bana olmaz ki
Cnm kaban aldım ben diğerlerini değerlendireyim özelden yazışalım.canım yarın begendiğin ürünlerin tek tek bedenlerini yazıyım canım olur mu ben de normalde 40 42 beden kullanıyordum cogu 40 42 beden liste halinde sıralayım tek tek ürünleri özelden mesaj atarım istersen ii geceler diliyorum bir de robin marka 42 beden kaban var yepyeni sayılı giyiliştir eger kaban istersen onu da düşenibilirsin 20 tl ye düşürdüm fiyatını
canım uayrın için tesekkür ederim ama her 10 dakikada bir güncelleme yapmıyorum ya yeni ürün eklediğimde ya da hatrlatma amacıyla fiyatları yazyorum o kadar .Kusura bakmayında en başa çıkmak için her 10dk da bir güncelleme yapmasanız olmazmı? Kıyafetleriniz güzel olduktan sonra zaten satış yapabilirsiniz. Bende konunuzu takibe almıştım ama öyle çok güncellemeye çalışıyorsunuz ki inanın sıkıldım, bir kerede yazılacak şeyi beşe bölüyorsunuz. Takibi bırakıyorum. Size kolay gelsin.
canım uayrın için tesekkür ederim ama her 10 dakikada bir güncelleme yapmıyorum ya yeni ürün eklediğimde ya da herkes gibi hatrlatma amacıyla fiyatları yazyorum o kadar nokta ./QUOTE]
CNM BU ÜRÜNÜN PANTOLON ÖLÇÜLERİ VE ÖZELLİKLE BOY ÖLÇÜSÜ?VE CEKETİN KENAR KISIMLARI SİYAH BİYELİ Mİ?
RESİM BÜYÜMÜYORDA ONDAN SOTUYORUM..TAKAS DÜŞÜNÜYOR MUSUN?CNM BU ÜRÜNÜN PANTOLON ÖLÇÜLERİ VE ÖZELLİKLE BOY ÖLÇÜSÜ?VE CEKETİN KENAR KISIMLARI SİYAH BİYELİ Mİ?
CNM BİRDE YAKIN FOTOLARINI GÖREBİLİR MİYİM?TAKAS DÜŞÜNÜYORSAN TABİcanım siyah biyeli ewet mezureyle ölçerim birazdan
BAKARIM BİRŞEYLER..SADECE BENİM İÇİN FOTO VE ÖLÇÜYLE UĞRAŞACAKSAN UĞRAŞMA..AMA YİNEDE BANA LAZIM ZATEN DİYOSAN..ÖĞRENMEK VE GÖRMEK İSTERİM...MEVSİMLİK BİR TAKIMMI?takas olarak kıyafet düşünmüyorum canım dolabımı boşalatmak istyrum canım teflon tencere yada mutfak aksesuarı sıfıra yakın varsa hiç kullanılmayan bu ikisi olabilir