- 16 Temmuz 2014
- 131
- 36
- 123
- Konu Sahibi TheDIFFERENCE
-
Selam dun mesajlastik ama butun gun baktim mesaj kutum bos iletisim bilgilerimi burdan vermeyeyim sistem duzelince haberlesim zaten anlasmistik fiyat ve urunler konusunda unuttugumu dusunme diiye yazmak istedim.[/QUOTE
Selam dun mesajlastik ama butun gun baktim mesaj kutum bos iletisim bilgilerimi burdan vermeyeyim sistem duzelince haberlesim zaten anlasmistik fiyat ve urunler konusunda unuttugumu dusunme diiye yazmak istedim.
Nar çiçeği nine west çanta,gri tişort ve mavi askılı bluz bugün kargoya verildi.Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın...Selam dun mesajlastik ama butun gun baktim mesaj kutum bos iletisim bilgilerimi burdan vermeyeyim sistem duzelince haberlesim zaten anlasmistik fiyat ve urunler konusunda unuttugumu dusunme diiye yazmak istedim.
Simli nine west çanta da bugün kargoya verildi.Arkadaşımın güzel günlerde kullanması dileğimle...Nar çiçeği nine west çanta,gri tişort ve mavi askılı bluz bugün kargoya verildi.Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın...
Cüzdan satılmadı .etiketi üstünde dışının ve içinin fotoğrafını çekip koydum ama...Cüzdan satildi mi başka fotosu var mi?
fiyati ne kadar di tlfdan baglandigim icin cok detayli bakamadimCüzdan satılmadı .etiketi üstünde dışının ve içinin fotoğrafını çekip koydum ama...
E="TheDIFFERENCE, post: 36481835, member: 605556"]Cüzdan satılmadı .etiketi üstünde dışının ve içinin fotoğrafını çekip koydum ama...
Phılıps epilatör garantisi devam ediyor sorunsuz 30 tl...PHILIPS epilasyon aleti.2015 yılının mart ayının 12 sine kadar garantisi devam ediyor.Başlığı çıkarılıp yıkanıyor.Sorunsuzdur.Lazere gitmeye karar verdiğim için satıyorum...
canım ürünleri biraz önce teslim aldım hepsi çok güzel tekrardan çok teşekkür ederim.Nar çiçeği nine west çanta,gri tişort ve mavi askılı bluz bugün kargoya verildi.Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın...
canım ürünleri biraz önce teslim aldım hepsi çok güzel tekrardan çok teşekkür ederim.Nar çiçeği nine west çanta,gri tişort ve mavi askılı bluz bugün kargoya verildi.Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın...
Beğenmenize çok sevindim.Güle güle kullanın.Bu arada sizin topiğinizde hayırlı olsun.Güzel satışlar dilerim...canım ürünleri biraz önce teslim aldım hepsi çok güzel tekrardan çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?