- Konu Sahibi TheDIFFERENCE
-
Adidas orjinal içinin etiketinin fotoğrafını da çekerim isterseniz.Etiketinde 36 beden yazan ama 38 e de uyumlu lacivert havuç pantolon var.Öbür konumda fotoğrafı vardı.Adidas orjinal dimi onu begendim aslında ama tek parça kalıyor ekliyeceginiz 36-38 beden uyumlu pantolon falan var mı
Dar parça veya bot paça pantolon giyiyorum , bu tarz ekleyecekleriniz olursa adidasla birlikte alırdımAdidas orjinal içinin etiketinin fotoğrafını da çekerim isterseniz.Etiketinde 36 beden yazan ama 38 e de uyumlu lacivert havuç pantolon var.Öbür konumda fotoğrafı vardı.
Diğer konuma koton marka bir pantolon daha ekledim şimdi.O olur mu?Çok şık.Bana bol geldiği için satıyorum.Ya bir kere giydim ya da giymedim net hatırlayamadım...Dar parça veya bot paça pantolon giyiyorum , bu tarz ekleyecekleriniz olursa adidasla birlikte alırdım
Onu gördüm şimdi bilegin üstünde bitiyor demissiniz, ben o tarz giymiyorum ama boya göre değişir. Boyunuz kaç sizin benim boyum 1.60 , bir de kot mu o :)Diğer konuma koton marka bir pantolon daha ekledim şimdi.O olur mu?Çok şık.Bana bol geldiği için satıyorum.Ya bir kere giydim ya da giymedim net hatırlayamadım...
Onu gördüm şimdi bilegin üstünde bitiyor demissiniz, ben o tarz giymiyorum ama boya göre değişir. Boyunuz kaç sizin benim boyum 1.60 , bir de kot mu o :)[/QUOT
Pantolonun boyunu ölçtüm geldim:)) boyu 88 cm.benim boyum 1.70 .ben kısa çizmeyle giyerim diyordum ama...kumaşı esnek olduğu için bana 36 beden bol geldi :)) pitikareli kumaş pantolon...
Canım sanırım kalanları ekledim:)) birazda yeniler ekledim.sevgiler...sagol cnm güncellersen sevinirim. manto 38 beden giyiyorum malesef çok büyükmüş
Rica ederim canım:)) sizi yüzyüze tanımıyorum ama içim ısındı:)) Gençlik gibisi yok,kıymetini bilin...Ah size de zahmet verdim ya çok sağolun, boydan olur aslında uzun gelse de kestiririm ama bana kot lazım ya renkli kot olur siyah falan olur da kumaş pek giymiyorum öğrencilik :) sizin konuları takıp edıcem belkı eklersınız :)
Ay benim de içim ısındı sizee valla yaa haklısınız :) takip ediyorum konunuzu :)Rica ederim canım:)) sizi yüzyüze tanımıyorum ama içim ısındı:)) Gençlik gibisi yok,kıymetini bilin...
İki konumu da güncelleyip,yeni şeyler ekledim.Gri bolero duruyor 3 tl.m bedene olur.etiketi kesilmiş.ama sıfır.hiç giyilmedi.aslinda cogu satilmis mesela gri bir bolero vardi o satildi mi. ayrica adil isk beyaz cizgili pantolon kac beden. fiyatlar nasil. yazarsaniz. oasis buluz, pembe tulum, siyah askili elbise bunlar 38 bdn galiba. fiyat nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?