hepsi kare seklinde uyumlu mudur ...

FUNDA6167

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
234
0
46
Yalova
kızlar düğünüm temmuzda ben tencere, tabak alışverişini sona bıraktım.. şimdi bunları beğendim.. yemek takımı, sürahi takımı ve kırmızı yarı döküm teflon karaca marka... çatal kaşık ve çelik tencere hisar.. hepsi kare desenli.. sizce uyumlu olur mu? yoksa hepsinin kareli olması uyumsuz mu olur? acil fikire ihtiyacım var.. şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..

çatal- bıçak setim

kızlar çeyiz setimi aldım ... devamı 2. sayfada :)))

Son düzenleme:
çok güzel hepsi canım ama bence bardak takımını değişik al
kaşık takımıyla uyar güzel olurda bu fıne bonelerin aynı desen bardak takımlarını çıkardılar herşey aynı hoş olmaz bence

bence gayet uyumlu olmuş ben de yemek yakımımı kare aldım ama günlükler klasik daire seninkilerin uyumu çok hoş olmuş

bence hepsi uyumlu olmuş zaten yemek takımının bardak seti olarak üretilmiş anladığım kadarıyla çatal bıçak takımıda onlara gayet uyuyor...güle güle kullan...

eylemonur'a katılıyorum yemek takımının bardak seti o herhalde.. Olur mu diye düşünmektense karacanın mağazasında ikisini servis açtırıp bakabilirsin, içine daha çok siner böylece.. Çatal bıçak takımı da uyar bence..

yorumlarınız için teşekkürler kızlar.. bu hafta bu işi halletmek istiyorum .daha yapacak çok iş var (( ay stres oluyorum düşününce... tencereler kızmızı olunca mutfağı kırmızı ağırlıklı mı döşesem diye düşünmeye başladım..sizce nasıl olur? bi de arçeliğin lal serisi küçük ev aletleri var.. onlardan da birkaç parça alayım diyorum...

bende kırmızı yapmaya çalışıyorum canım mutfamı inan bende çok karasızım siyah yada kırmızı olsun istiyorum diğerleri çok basit duruyor ben falezden eflonları aldım siyah inci çok beğenmiştim şimdi kırmızı yada siyah düşünüyorum çelik tenceremi ama karacayı önermiyolar emsan hisar yada korkmaz iyiyimiş felan filann..

karacanın urunlarını şiddetle onermıyorumm:88: ah ah ben tencerelrımı kaşık takımlarımı porselen kaşık takımlarıda vardı onlardanda almıstım hiç birirnden memnun deilim sakın alma.alacaksan hisar 1 numara kız kardesıme aldım super cok kullanıslı yılların markası yada korkmaz valla karacanın servıs kasıgını makınada yıkarken celık kasık ortadan kırıldı şikayetlerıde kale almıolar yanı ole bı fırma

uyarın için teşekkürler canım.. benim çatal- kaşık ve çelik tencere hisar zaten.. yemek takımı ve teflon karaca.. karma set oldu yani..

merhaba kızlar... ilk sayfada olan ürünlerime bunları da eklettim veeee hepsini aldım.. artık çeyiz setim tamam :))) sıra kullanma zamanında.. inşallah 3 temmuzdan sonra...

ay setinin markası nedir acaba kaça aldın bire bardaklımı

yeni okudum, almışsın geç kaldım biraz yazmakta sanırım

o zaman bende hepsini güle güle kullan diyorum sana,
gönül rahatlığı sağlık sıhhatle kullanmak nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…