Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Castefella

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.852
88
688
Philips Avent %0 BPA Biberon Isıtıcısı Express ile anne sütünü, biberon mamasını ideal ısıda bebeğinize verin hem geceleri hem güzdüz rahat edin çalışan annelerin kurtarıcısı diyebilirim termostatlı çok kullanışlı memnun kalacağınız bir ürün. Garantisi bitti ama hiç bir sorunu yok tüm belgeleriyle kutusunda İst.içi elden 80 TL'ya teslim edebilirim çok uygun fiyata kaçırmayın Philips Avent %0 BPA Biberon Isıtıcısı Ekspres - e-bebek.com

Eklentiler

• $Avent Kalitesi.png
    151,9 KB · Görüntüleme: 752
Harika bir aktivite oyuncağı; çok bebekken yatağının başına pusetine asabilirsiniz 3. aydan itibaren oyun halısının üstüne koyup bebeğinizi altına yatırıp el, göz, ayak, kulak koordinasyonunu kazanmasını sağlayıp müzik ve ışıklarıyla eğlenmesini keyifle izleyebilirsiniz. Büyüdükçe de kendisi üsndeki oyuncakları döndürüp hareket ettirecek müziklerini çalmak için ayaklarıyla elleriyle oyuncakları sallayacak renkli boncukları çevirecek çiçekler kelebeklerle ce..eee oynayacak yürüyünce de ortadaki müzikli aparatı eline alıp oynayacak Bütün parçaları çıkarılabiliyor bakış yönü bebeğin yattığı durduğu yöne doğru değiştirilebiliyor. Bebeğiniz Tay tay ve Emekleme döneminde tutunarak ayakta durabiliyor, çok keyifli bir oyuncak beyin, zeka gelişimine çok faydalı.kutusunda ist,içi teslim edebilirim. Orjinal resmini alt ortadaki sarılı mavili kısmı henüz bulamadığım için şu an ekleyemiyorum en kısa zamanda eklerim onsuzda hiç bir sorun olmadan çalışıyor zaten bebeğin boyu kısa olduğu için ilk etapta onu bir süre kullanamıyorsunuz daha sonra devreye giriyor.

Son düzenleme:
Bandigo oyun halısı en yumuşak ve eğlencelisiibiz çok sevdik. http://bondigo.com/tr/pelus-oyuncaklari/ormandaki-oyun-bahcesi tavsiye ederim üzerindeki oyuncakların her biri ayrı ayrı özellikli çıkarılıp istediğiniz yere takılabiliyor puset mama sandalyesi gibi. İlk etapta içinde ölçüsü daha büyük olan bu halıda rahat rahat uyuyabiliyor bile:) büyüyünce de halının üst çıtalarını takıp kullanabiliyorsunuz ya da hiç çıtalarını çıkarmadan oyuncaklarına bakıp oynarken uyuya kalıyor rengarenk pofuduk bu halı bebeğinizin çok hoşuna gidecek emin olun elleriyle ayaklarıyla dokunarak bebeğinizin nasıl mutlu olduğunu gelişimine ne kadar faydalı olduğunu siz de göreceksiniz 75 TL İst.dan teslim alabilirsiniz. Orjinal resmi yarın ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Çok az kullanılmış garantisi devam eden, bayağı pahalıya almış olduğum Lansinoh Çiftli Affinity süt sağma makinası var. Elektrikle ve pille çalışabildiği, ayrıca üzerinde dijital saat, dakika göstergesi olduğu için çok pratik, her yerde sağım yapabilirsiniz. Çalışırken süt sağma molalarında iki göğsünüzü birden dakikaları kontrol ederek sağmak süper oluyor:)) Orjinal kutusu, belgeleri tüm parçaları sağlam ve sorunsuzdur. Çok kısa sürede yüksek performansta sağım yapabiliyorsunuz, memnun kalacağınıza eminim. Bizde memnuniyet yorumlarına dayanarak almıştık dilerseniz sizde okuyun;http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-545378.htmlFiyatını hem ürün kullanılıp steril edildiği için hem de ihtiyacı olanların faydalanması için çok uygun olarak yazıyorum; en son 90 TL. Elimde kalan Lansinoh süt saklama poşetleri de hediye:)- Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası http://www.e-bebek.com/lansinoh-affinity-elektrikli-gogus-pompasi_LSI-93781 kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).Birçok biberonun içine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz. Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak için tasarlanmıştır.Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.Bisphenol A içermez.Küçük,sessiz ve hafiftir.Ürünü incelemeniz için resim;http://www.medifull.com/default.asp?say=9&urun=3090NOT; 2 adet orjinal lansinoh biberon da sütü sağdıktan sonra kapaklarıyla beraber taşıma ve saklama kolaylığı sağlıyor. İst. İçi elden teslim edebilirim.

Son düzenleme:

İsimler başlıklar karışmış, chicco yürüteç ilanı az sonra:)

Arkadaşlar bebeğim yürümeye başladığı için chicco dj yürütecimizi satmak istiyorum hiçbir sorunu yoktur ayrıca sağlam olduğu için devrilme problemi falanda olmuyor dublex evler için veya merdivenli bahçe veranda katları için hareket etmesini engelleyen altı tane altında stopper fren desteği takılabiliyor Bebeğinizin boyuna göre yükseklik ayarı yapılabiliyor. Üzerindeki ışıklı müzikli piyanosunu ayrıca çıktığı için mama sandalyesinin önüne veya beşiğine takabiliyorsunuz elinde de oynayabiliyor chicconun internet sitesinden veya internette aratınca ürün videosundan da inceleyebilirsiniz Mavili sarılı ve piyanosunda pembesi olan modelin aynısını biz 18 aya kadar çok memnun kalarak kullandık darısı başka bebeklere:) Hem kapanınca da çok az yer kaplıyor, piyanosunu çıkartıp mamasını, meyvasını önüne de koyabiliyorsunuz masa görevi görüyor, bebişiniz piyanosundaki değişik hayvan sesleri müziklerle eğlenceye doymuyor, yeni şeyler keşfediyor siz de kısa süreli başka şeylerle ilgilenebiliyorsunuz , yürümeye geçiş öncesi muhteşem bir rahatlık:) İstanbul'dayız bu kaliteli ürünü sadece 70 TL'ya elden alabirsiniz.

Son düzenleme:
Mycey Emzirme Önlüğü ile hem rahat ve hem şık bir şekilde bebeğinizi dilediğiniz ortamda emzirebilirsiniz. Resimdekinin aynısı olup çok kaliteli ve orjinal üründür. Piyasada 30 TL civarı satılan ürünü 15 TL'ya elden teslim edebilirim

chicconun jimnastik oyuncağını en son ne kadara bırakırsınız. 50 tl diyorsanız alayım yoksa başka bir arkadaşdan oyun halısı alacağım hayırlı günler

Ayşegül hanım siz blirsiniz tabii... Yalnız oyun halısından çok daha farklı bir eğitici oyuncak bu müzikli ışıklı ve el, ayak becerisini aynı anda kazandırdığı için çok kıymetli.. Biz hem oyun halısı hem chicco egzersiz oyuncağını beraber olarak kullandık. Şu an mesajımda da belirttiğim gibi ortadaki ayaklı sarı kısmı bulamadım daha doğrusu arayamadım da hala.. bu şekilde 50 Tl olur size hemen kargolarım bulursam 70 TL olacak zaten. Karar sizin, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Ebru maternity, LCW ve GörSin marka çok kaliteli hamile elbisesi, pantolon ve kıyafetlerim var uygun fiyata yarın listeleyeceğim bilginize..

açıklamanız için teşekkür ederim. Size hayırlı satışlar:)

Sadece çalışıp çalışmadığını denemek için 1 kez kullanılmış garantisi devam eden sıfır ayarındaki Weewell Dijital Yoğurt makinası yarı fiyatına 35 TL orjinal yepyeni kutusuyla gönderilecektir. Tüm parçaları hiç kullanılmadığı için sararması vs. yoktur. Memnun kalacağınız bu ürünü İst. İçi elden teslim edebilirim..

slm

yoğurt makinası ile ilgili msj atmıştım dün akşam size

emzirme önlüğü ve süt pompasını birlikte alsam ne kadar olur? (bursadayım ve kargo ile alacağım için kargoya da para ayırmam lazım, ikisi birlikte son uygun bir fiyat verirseniz almak isterim.)

canım süt sağma makinesine ne kadar diyorsun ben düşünüyorum da

sonradan yoğurt makinesi de dukkatimi çekti, kendim yapıyorum zaten. onun için esgeçmiştim ama kıvamı falan daha uygun olur belki diye aklıma geldi. siz neden kullanmadınız?

üçü ne kadara olur.

[SUB][/SUB]
slm

yoğurt makinası ile ilgili msj atmıştım dün akşam size

Merhaba, özel mesaj kutusunda hiç dün akşam mesaj gelmemiş canım En son sizinle mesajlaşmamızda 26.09.de 13.03 de nerede oturduğumu ve bir şeyler daha fiyatta değişiklik olabilir öi diue sormuştunuz ben de aynı akşam 22.15 özel mesajınıza sıfır ayarında kutusuyla çok uyguna satıyorum üzgünüm bir şey yapamayacağım demiştim. İlk siz talip olduğunuz için öncelik sizindir karho alıcıya ait veya maltepe ist.teslim 35 TL kısmetse size gönderirim, hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…