- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
-
Harika bir aktivite oyuncağı; çok bebekken yatağının başına pusetine asabilirsiniz 3. aydan itibaren oyun halısının üstüne koyup bebeğinizi altına yatırıp el, göz, ayak, kulak koordinasyonunu kazanmasını sağlayıp müzik ve ışıklarıyla eğlenmesini keyifle izleyebilirsiniz. Büyüdükçe de kendisi üsndeki oyuncakları döndürüp hareket ettirecek müziklerini çalmak için ayaklarıyla elleriyle oyuncakları sallayacak renkli boncukları çevirecek çiçekler kelebeklerle ce..eee oynayacak yürüyünce de ortadaki müzikli aparatı eline alıp oynayacak Bütün parçaları çıkarılabiliyor bakış yönü bebeğin yattığı durduğu yöne doğru değiştirilebiliyor. Bebeğiniz Tay tay ve Emekleme döneminde tutunarak ayakta durabiliyor, çok keyifli bir oyuncak beyin, zeka gelişimine çok faydalı.kutusunda ist,içi teslim edebilirim. Orjinal resmini alt ortadaki sarılı mavili kısmı henüz bulamadığım için şu an ekleyemiyorum en kısa zamanda eklerim onsuzda hiç bir sorun olmadan çalışıyor zaten bebeğin boyu kısa olduğu için ilk etapta onu bir süre kullanamıyorsunuz daha sonra devreye giriyor. Eki Görüntüle 812890
Harika bir aktivite oyuncağı; çok bebekken yatağının başına pusetine asabilirsiniz 3. aydan itibaren oyun halısının üstüne koyup bebeğinizi altına yatırıp el, göz, ayak, kulak koordinasyonunu kazanmasını sağlayıp müzik ve ışıklarıyla eğlenmesini keyifle izleyebilirsiniz. Büyüdükçe de kendisi üsndeki oyuncakları döndürüp hareket ettirecek müziklerini çalmak için ayaklarıyla elleriyle oyuncakları sallayacak renkli boncukları çevirecek çiçekler kelebeklerle ce..eee oynayacak yürüyünce de ortadaki müzikli aparatı eline alıp oynayacak Bütün parçaları çıkarılabiliyor bakış yönü bebeğin yattığı durduğu yöne doğru değiştirilebiliyor. Bebeğiniz Tay tay ve Emekleme döneminde tutunarak ayakta durabiliyor, çok keyifli bir oyuncak beyin, zeka gelişimine çok faydalı.kutusunda ist,içi teslim edebilirim. Orjinal resmini alt ortadaki sarılı mavili kısmı henüz bulamadığım için şu an ekleyemiyorum en kısa zamanda eklerim onsuzda hiç bir sorun olmadan çalışıyor zaten bebeğin boyu kısa olduğu için ilk etapta onu bir süre kullanamıyorsunuz daha sonra devreye giriyor. Eki Görüntüle 812890
Ayşegül hanım siz blirsiniz tabii... Yalnız oyun halısından çok daha farklı bir eğitici oyuncak bu müzikli ışıklı ve el, ayak becerisini aynı anda kazandırdığı için çok kıymetli.. Biz hem oyun halısı hem chicco egzersiz oyuncağını beraber olarak kullandık. Şu an mesajımda da belirttiğim gibi ortadaki ayaklı sarı kısmı bulamadım daha doğrusu arayamadım da hala.. bu şekilde 50 Tl olur size hemen kargolarım bulursam 70 TL olacak zaten. Karar sizin, iyi günler dilerim.
açıklamanız için teşekkür ederim. Size hayırlı satışlar:)
Egzersiz arkadaşıma ben talibim. Neredesiniz istanbulda?
Çok az kullanılmış garantisi devam eden, bayağı pahalıya almış olduğum Lansinoh Çiftli Affinity süt sağma makinası var. Elektrikle ve pille çalışabildiği, ayrıca üzerinde dijital saat, dakika göstergesi olduğu için çok pratik, her yerde sağım yapabilirsiniz. Çalışırken süt sağma molalarında iki göğsünüzü birden dakikaları kontrol ederek sağmak süper oluyor:)) Orjinal kutusu, belgeleri tüm parçaları sağlam ve sorunsuzdur. Çok kısa sürede yüksek performansta sağım yapabiliyorsunuz, memnun kalacağınıza eminim. Bizde memnuniyet yorumlarına dayanarak almıştık dilerseniz sizde okuyun;http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-545378.htmlFiyatını hem ürün kullanılıp steril edildiği için hem de ihtiyacı olanların faydalanması için çok uygun olarak yazıyorum; en son 90 TL. Elimde kalan Lansinoh süt saklama poşetleri de hediye:)- Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).Birçok biberonun içine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz. Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak için tasarlanmıştır.Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.Bisphenol A içermez.Küçük,sessiz ve hafiftir.Ürünü incelemeniz için resim;http://www.medifull.com/default.asp?say=9&urun=3090NOT; 2 adet orjinal lansinoh biberon da sütü sağdıktan sonra kapaklarıyla beraber taşıma ve saklama kolaylığı sağlıyor. İst. İçi elden teslim edebilirim.
Sadece çalışıp çalışmadığını denemek için 1 kez kullanılmış garantisi devam eden sıfır ayarındaki Weewell Dijital Yoğurt makinası yarı fiyatına 35 TL orjinal yepyeni kutusuyla gönderilecektir. Tüm parçaları hiç kullanılmadığı için sararması vs. yoktur. Memnun kalacağınız bu ürünü İst. İçi elden teslim edebilirim..Eki Görüntüle 819075
slm
yoğurt makinası ile ilgili msj atmıştım dün akşam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?