• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepsi gözümün nuru

merhabalar
hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın. zevklerimiz yakın anladığım kadarıyla resimlerdekilerin çoğu ben de var :)
nacizane bi tavsiyem olacak ekmek kutun tupperware değil mi eğer almadı isen ya da geri verme ihtimalin varsa geri ver derim .çünkü hiç bir işe yaramıyor. tupper in diğer kullandığım tüm ürünleri çok güzel ama bundan memnun klamdım satıcıya ilettğimde firmanın bana verdiği cevap kaloriferli evlerde çok etkili olmuyormuş çok güldüm hem de kızdım. sanki herkes sobalı evde oturuyor ayrıca maddi açıdan sobalı evde otursam öyle bi ürüne dünya para vermezdim. sonuçta değiştirmediler tabii mutfakta boşu boşuna yer kaplıyor.
bir de kadehlerin çook güzel ama malesef makinaya konulmuyor. ben de de takımı var elimde yıkıyorum . diğerleri de hepsi birbirinden güzel

Son düzenleme:
tekrar baktım da çatal kaşık takımı bile aynı ben severek kullanıyorum senin de öyle olur inş.
doğrayıcıda da çok doğru bi seçim yapmışsın :) yalnız çaydanlığı şimdi fakettim çoook güzel nereden aldığını sorabilir miyim

Ben de yatak örtüsüne bayıldım,klasiğe dönüş var zaten bıkac senedır,,,mobilya ve aksesuarlarda,ev tekstilinde herseyde...Güle güle kullanın

tekrar baktım da çatal kaşık takımı bile aynı ben severek kullanıyorum senin de öyle olur inş.
doğrayıcıda da çok doğru bi seçim yapmışsın :) yalnız çaydanlığı şimdi fakettim çoook güzel nereden aldığını sorabilir miyim

Çok teşekkürler canım sende güle güle kullanırsın inşallah hisarın o canım

hepsi çok hoş zevklerimiz benzio dicem ama zaten aynı olan kavanozların resmi benden yakaladım :)) şaka bi yana tabi iyi günlerde kullan ben çok bayılarak almıştım görüntüleri yeter çok sevimliler :)

canım agız tadıyla kullan hersyn cokk cokk guzel:nazar: bı cok seyde zevklerımız uyuyo :34:

hepsi çok güzeller.zevklerimiz baya benziomuş.kelebekli yatak örtüsünden,kızlı rendeden,ördekli sürahiden bende de var:34::34:

Back
X