- Konu Sahibi sahtehayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatak örtün çok güzelmiş, güle güle kullan. Devamı da kolaylıkla gelir umarım :)
Biev magazasından aldım canım benim zaten orda çalışıyorum şuanda cerve adlı bir pardak italyan normalde 16tl tanesi sadece kadehleri var ama ona göre renklı bardakları vardı kalmadı.. Ama bardaklar kampanyada ikincisi yüzde 50 indirimli geliyor ykm mağazasında ender mağazasında biev bernardo hepsinde çeşitleri var :)Aldıklarınız çok çok güzel.İyi günlerde kullanın hepsini.
Ben ilk paylaştığınız kadehi çok beğendim.Nereden,ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?Bir de aynı desenden bardağı falan var mıydı?
Yok canım çelik olmadıgı ıcın kararmadı ama ördek sürehi karardı silince geçiyor ama :)güle güle kullan canım hepsi cok guzel
inekli caydanlıktann bende aldımm biev den cok sirin bişey umarım kararma yapmaz![]()
Home sweet homdan aldım canım onun cok guzel bırde havlusu var takım almıstım benımkı bunun beyazı tam hatırlamıyorum ama 110 falandı cok sık ve guzel ılk gece onu kullanmıştım :))canım herşeyin çok güzel evlenmişsinde Allah mutluluğunuzu daim etsin eşinle buarada kısa pembe bornozuna bayıldım ondan daha önce kkde görmüştüm araştırdım araştrdım bulamadım nerden ve ne kadara almıştın canım hatırlıyomusun