• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller hepsi diri viri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

dilkolik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
26
0
6
Kayseri
yaa kizlar herkez birsey söylüyo :44: ama hic biride ise yaramiyo :19: gercekten bir seyi yapipda kesin sonuc alan var mi aranizda :44: varsa lütfen bana da söyleyin :3: :3: :3: :3:

hatta bazen oluyo ki yüzüm nefes olamiyo gibi hissediyorum. sivivcelerim zaten hic bitmiyo :43: ve hic bir sey ise yaramiyo kizlar yaaaaa :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :50: :50:

hatta bazen oluyo ki yüzüm nefes olamiyo gibi hissediyorum. sivivcelerim zaten hic bitmiyo :43: ve hic bir sey ise yaramiyo kizlar yaaaaa :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :50: :50:

derdinin ne olduğunu yazmamışsın ama yüzüm nefes alamıyor demişsin ve sivilceler demişsin bendede aynı durum var beyaz kil maskesi yap bende yapıyorum cildin rahatlıyor birde maydonoz kürü var saraçoğlunun onu yap bence..kil maskesini kayısı çekirdeği yağı ve gül suyu ile yaıyorsun

valla kizlar cokmaske kullandim. hepsi biraz rahatlatiyo önce ama sonra yine eski haline dönüyo. benim esim doktor ve kimyaci bu maddelerin hepsini biliyo. onun dedigine göre hepsinin icine aspirin katiyolarmis. o yüzde bi süre rahatliyomus. ama kesin cözüm vermiyo hicbiri :44: :44: :44:

Back
X