Bebek İkinci El hepsi birbirinden yeni tertemiz ürünler kız çocuğu olanlar bakmadan geçmeyin.

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
wenice marka yelek 2 adet mevcut 1.5 yaş içi penye kumaşdır. çok kullnadık ama hiç yıpranmadı . şiddetle tavsiye ederim. tanesi 5 tl
chicheld marka 1 adet mevcut hiç kullanılmadı 15-18 ay içindir alt üst takım. çok güel bir penyesi var. yaka kısmı saten fiyatı:7.5 tl
max marka elbisler 2 adet mevcut etiketinde 9-12,12-15 yazıyor ama ben bu elbisleri kızlarıma yazın aldım 2 yaşındalardı. mini elbise sevenlere ideal 1 yaşdan 2.5 yaşa kadar uyumlu diyebilirim. tanesi:7.5tl

wenice marka elbiseler 2 adet mevcut 1-2 yaş içindir. tanesi:5 tl

yurtdışından geldi 2 adet etek kot kumaşı gibi . 1 sefer giydirmek kısmet oldu 2 yaşa uygundur. tanesi:7.5 tl çok kaliteli bir ürün.
chicheld marka penyelerimiz. 4 tane almışdım. ikisini giydik ikisini giyemeden küçüldü.tanesi:5 tl

chicheld marka elbisemiz.9-12 ay için yazıyor ama biz bunu 2 yaşda bile giydik. 1 tane mevcut 5 tl

içi deri ortapedik ayakkabı sıfırdan farksız 21 numara 15 tl
nike ayakkabılarımız 22.5 ve 24 numara 2 adet mevcut tanesi 20 tl

vicco ayakkabılar hediye geldi 23- 24 numara 2 adet mevcut 23 numaranın çiçeğinde küçük bir hata var resimde gözüküyor zaten tanesi 10 tl
mp marka 19 ve 20 numaralarda sıfırdan farksızlar tanesi 10 tl
21 ve 22 numara ortapedik çok kaliteli ayakkabılar tanesi 10 tl
bunlarda 20-21 numara mother care den almışdım. tanesi 5 tl
buda playskoll ikili egzersiz arkadaşım 40 tl

Merhaba.birkac parca begendim..irtibata gecebilirmiyiz..

bu tulumlar yurtdışından geldi çok giydirdim ama tertemiz duruyor tanesi 7.5 tl 1 yaşdada oldu 2 yaşdada..
lcw marka 15-18 ,18-24 ay yazıyor üzerinde 2 defa giyildi 2 tane var.tanesi 5 tl
lcw marka etek 12-18 aya uygun 5 tl
ışıkdan rengi tuhaf çıkmış güzel bir sarı ve beyaz karışımı 2 sdefa giydiler biri 6 ay diğeri 9 ay uyumlu tanesi 5 tl
hediye gelen penyelerimiz 1-2 yaşa uygun hiç kullanmadık tanesi 5 tl

bu elbisler kızlarımın ilk d.günü elbiseleri pançodan almışdım sadece o gün gidydiler gelinlik vari birşey altı tüllü inciler dikilmiş. 80-86 no yazıyor üzerinde 2 adet mevcut tanesi 15 tl

Yelek ekoseli elbise iki etek tulum ve lcw gomlek almak istiyorum

Son düzenleme:
D.gunu elbiselerini biraz daha guzel cekip eklemeniz mumkunmu

lcw pantolon yazlıktır. 18-24 ay 2 tane mevcut tanesi 7.5 tl

cnım ozelden zor oluyo ben elbıse bır ayakkabı pantolon pıjama takımı ve yelegı almak ıstıyorum uskudarda oturuorum.nasıl ırtibata gecebılrıız

beyaz takım satıldı
pembe wenice kareli elbisler satıldı
pembe tulumlar satıldı
lcw gömlekler satıldı
çiçekli kot elbise satıldı
yelekler satıldı
1 adet lcw pantolon satıldı (1 adet daha mevcut)
1 adet max kot elbise satıldı(1 adet daha mevcut)
1 adet beyaz d. günü elbisesi satıldı(1 adet daha mevcut)
lcw kot etek satıldı
1 adet çizgili etek satıldı(1 adet daha mevcut)
19 no beyaz ayakkbı satıldı(20 numara mevcut)
21 numara kahverengi ayakkabı satıldı
22 no pembe mother care ayakkaı satıldı.(21 no mevcut)

max marka elbisler 2 adet mevcut etiketinde 9-12,12-15 yazıyor ama ben bu elbisleri kızlarıma yazın aldım 2 yaşındalardı. mini elbise sevenlere ideal 1 yaşdan 2.5 yaşa kadar uyumlu diyebilirim. tanesi:7.5tl

1 tane mevcut elimde

yurtdışından geldi 2 adet etek kot kumaşı gibi . 1 sefer giydirmek kısmet oldu 2 yaşa uygundur. tanesi:7.5 tl çok kaliteli bir ürün.
chicheld marka penyelerimiz. 4 tane almışdım. ikisini giydik ikisini giyemeden küçüldü.tanesi:5 tl

ikisindende 1 er tane mevcuttur

vicco ayakkabılar hediye geldi 23- 24 numara 2 adet mevcut 23 numaranın çiçeğinde küçük bir hata var resimde gözüküyor zaten tanesi 10 tl
mp marka ve 21 numara sıfırdan farksız 10 tl
21 ve 22 numara ortapedik çok kaliteli ayakkabılar tanesi 10 tl
buda playskoll ikili egzersiz arkadaşım 40 tl

bunlar mevcut beyaz ayyaknıdan bir tane kaldı.

ışıkdan rengi tuhaf çıkmış güzel bir sarı ve beyaz karışımı 2 sdefa giydiler biri 6 ay diğeri 9 ay uyumlu tanesi 5 tl
hediye gelen penyelerimiz 1-2 yaşa uygun hiç kullanmadık tanesi 5 tl[/QUOTE]
penyeden 1 tane kaldı. elbiseler mevcut.

bu elbisler kızlarımın ilk d.günü elbiseleri pançodan almışdım sadece o gün gidydiler gelinlik vari birşey altı tüllü inciler dikilmiş. 80-86 no yazıyor üzerinde 2 adet mevcut tanesi 15 tl

elbisemizden 1 tane kaldı.

Kargomu aldim canim.hepsi gercekten guzel..kizim adina cok mutlu oldum..giyerken hep hatirlanacaginizi bilin..kizlarini op bizim icin..tekrar gorusmek uzere..

Kargomu aldim canim.hepsi gercekten guzel..kizim adina cok mutlu oldum..giyerken hep hatirlanacaginizi bilin..kizlarini op bizim icin..tekrar gorusmek uzere..

beğenmene çok sevindim canım.güle güle giysin hepsini.bizde sizi çok öpüyoruz:) görüşücez inşallah..

Back