canım merhaba. boyum 165 kilom 62-63 civarı. şunlar beğendiklerim. pantolonda yani alt kısımda 40 giyiyorum. hangileri olur bana. eğerki elinde duruyorlarsa. şort ve işe giymek için etek de lazım. ve mayo.
canım merhaba. boyum 165 kilom 62-63 civarı. şunlar beğendiklerim. pantolonda yani alt kısımda 40 giyiyorum. hangileri olur bana. eğerki elinde duruyorlarsa. şort ve işe giymek için etek de lazım. ve mayo.
cnm aynıyız bende 1.65 boy 62-63 kiloyum ben deneyip sana söyleyeyim cnm kot olmazda çünkü eklemeden önce denemiştim küçük geldi diğerlerine bakayım söyleyeyim sana
üstün benden inceyse olur sana benim üstüm biraz geniş olduğu için içine giriyorum ama rahat değilim.kota gelince 2 çocuktan sonra ama haliyle biraz göbek var içine giriyorum ama fermuarı kapatamıyorum.diğerleri rahat olur yeşil elbisenin üzerinde 44 yazıyor ama 40-42 bedene oluyor yani korkkutmasın kalıbı küçük