- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Merhaba oncelikle dükkanın hayirli olsun bol satislar dilerim:)
Kesin alacaklarimi yaziyorum ilk sayfadaki cizgili elbise ilk foto yani,gri yelek, pull and bear nar cicegi bluz, mavili beyazli hirka, belden baglamali bordo elbise. Toplamda 5 parca bunlar bana en son ne yaparsin daha biseyler ekleyebilirim simdi kizimi ayagimda salladigimdan anca telden bakabiliyorum:) detayli bakinca bir iki parca daha secebilirim. Bu urunlerin yipranmasi var mi ?
canım leke büyük bi leke mi yani göze batıyor mu, astardaki sorun da dışardan belli değilse problem değil. çok teşekkür ederim indirimin için
Yok canım göze batıcı bır leke degıl oyle olsa kesinlikle göndermem, sen sorunca bakınca farkettim, sonuçta burda satış yapan insanların elini vicdanına koyması gerekiyor, kendimiz nasıl temiz güzel kıyafet giymek istersek gönderdiklerimizde öyle olmalı :) Ama bu elbiseyi kaçırmamalısın yoksa gidicek :))
Elbisenin de astarı oldugu ıcın sıkıntı oluşturmaz evet dışarıda olsaydı göndermezdim. Onun dışında da gayet temiz canım. Elimden geldiğince indirdim birde kargo ücreti durumu var karşı taraf ıcın sonucta. Özelden konuşalım canım karar verdiysen :)
tamam canım çok teşekkür ederim duyarlılığın için bir de büzgülü pembe cantayı eklersek ne olur en son ve çantanın markası ne? birazdan özelden bilgilerimi veririm. ptt hesabın mevcut mu yoksa bile 5 dk da acıyorlar sadece kimlik fotokopisi gerekiyor.
Oda 15 tl - 10 tl ye veririm 45 tl olur canım. Avondan almıştım. Bende onu diyecektim. Ptt hesabım yok,açtırmayı düşünüyordum ama havale vs. ücreti oldugundan kendi banka hesabıma havalesiz direk para yatırma seçeneğinden de gönderebilirsin. Bu durumda sadece kargo ücreti vermiş olursun. Şayet ptt tercih edersen bir kaç gün içerisinde ptt hesabı da açtırabilirim :) Daha hesaplı olması açısından böyle düşünmüştüm ama yaşanılan yer,şartlar açısından da önemli.
tamam canım çantayı da ekleyelim. ptt hesabı açtırman sonrası için de avantaj olur çünkü burdan çoğu kişi kapıda ödemeli olarak almak istiyor senin hesabın olduğunda bunu havale ücreti ödemeden yapabiliyor karşı taraf. mesela siteye yabancı olup da ilk defa alışveriş yapacaklar bazen güvenmeye çekiniyor kapıda ödemeli istiyor. benim açımdansa benim hesabım yok bi yerde çalışmadığım için geçen bir arkadaşın banka hesabına direkt olarak yatırmak için şubeye gittim o kadar da bekledim boş yere bir de havale ücreti istediler hesabına bile yatırabilmem için. haliyle boşa bekledim. biraz uzun anlattım
ama kısaca ptt hesabı benim durumumda olanlar ya da başka bir sebepten bu şekli tercih edenler için alternatif olmuş olur
Canim yeni eklediklerine de baktim. Matmazel cantanin ölçüleri nedir Ve en son olabilecek fiyati.
Eni 30 cm, Boyu 20 cm küçük cici bir çanta :)
1 kere ha takıldı ha takılmadı tamamen yeni ve çok daha pahalıya alınmıştı o yüzden 35 yapabilirim anca canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?