Hepsi 6. ve 7. Sayfada & Ayakkabı- Çanta -Eşarp,Şalda Eklenecek

Merhaba oncelikle dükkanın hayirli olsun bol satislar dilerim:)

Kesin alacaklarimi yaziyorum ilk sayfadaki cizgili elbise ilk foto yani,gri yelek, pull and bear nar cicegi bluz, mavili beyazli hirka, belden baglamali bordo elbise. Toplamda 5 parca bunlar bana en son ne yaparsin daha biseyler ekleyebilirim simdi kizimi ayagimda salladigimdan anca telden bakabiliyorum:) detayli bakinca bir iki parca daha secebilirim. Bu urunlerin yipranmasi var mi ?

Dur canim devami var:)
Collezione nar cicegi bady
koton göğüslü bady
Ve farlarin tamami yani 2 adet

Toplamda 9 parca oldu:) iyi bi indirim bekliyorum.

Canım mavi beyaz cizgili elbise 10 tl
gri yelek 2.5 tl
Pull bear nar cicegi 5 tl
Bordo elbise 7 tl
Collezıone nar cicegi 5 tl
Koton goguslu badi 5 tl
Farlar 9 tl
Mavi beyaz hırka 3 tl ama bir arkadaş begenmişti ondan haber gelmezse sana gönderirim canım.

Mavi beyaz hırka dışında toplam 43.5 35 yaparım canım mavi beyaz hırkada eklenirse hediyem olur. Yanına ufak bir hediyede gönderiyorum.

Seçtiğin ürünler genelde az giyilmiş yalnız mavi beyaz çizgili elbisede küçük bir leke gördüm ama uzun zamandır dolaptaydı zaten yıkayıp göndericem sana. Birde bordo elbisenin astarında bir yırtık var.Onu kardeşim alırken kıyafetın alarmını cıkarmayı unutmuşlar gitmeye üşenip kendi koparmış. Ama içte oldugu ıcın pek sıkıntı olmuyor ama ıstemezsen cıkarırım canım

Onun dışında bir deforme yok canım

canım leke büyük bi leke mi yani göze batıyor mu, astardaki sorun da dışardan belli değilse problem değil. çok teşekkür ederim indirimin için

canım leke büyük bi leke mi yani göze batıyor mu, astardaki sorun da dışardan belli değilse problem değil. çok teşekkür ederim indirimin için

Yok canım göze batıcı bır leke degıl oyle olsa kesinlikle göndermem, sen sorunca bakınca farkettim, sonuçta burda satış yapan insanların elini vicdanına koyması gerekiyor, kendimiz nasıl temiz güzel kıyafet giymek istersek gönderdiklerimizde öyle olmalı :) Ama bu elbiseyi kaçırmamalısın yoksa gidicek :))

Elbisenin de astarı oldugu ıcın sıkıntı oluşturmaz evet dışarıda olsaydı göndermezdim. Onun dışında da gayet temiz canım. Elimden geldiğince indirdim birde kargo ücreti durumu var karşı taraf ıcın sonucta. Özelden konuşalım canım karar verdiysen :)

tamam canım çok teşekkür ederim duyarlılığın için bir de büzgülü pembe cantayı eklersek ne olur en son ve çantanın markası ne? birazdan özelden bilgilerimi veririm. ptt hesabın mevcut mu yoksa bile 5 dk da acıyorlar sadece kimlik fotokopisi gerekiyor.

Oda 15 tl - 10 tl ye veririm 45 tl olur canım. Avondan almıştım. Bende onu diyecektim. Ptt hesabım yok,açtırmayı düşünüyordum ama havale vs. ücreti oldugundan kendi banka hesabıma havalesiz direk para yatırma seçeneğinden de gönderebilirsin. Bu durumda sadece kargo ücreti vermiş olursun. Şayet ptt tercih edersen bir kaç gün içerisinde ptt hesabı da açtırabilirim :) Daha hesaplı olması açısından böyle düşünmüştüm ama yaşanılan yer,şartlar açısından da önemli.

Son düzenleme:

tamam canım çantayı da ekleyelim. ptt hesabı açtırman sonrası için de avantaj olur çünkü burdan çoğu kişi kapıda ödemeli olarak almak istiyor senin hesabın olduğunda bunu havale ücreti ödemeden yapabiliyor karşı taraf. mesela siteye yabancı olup da ilk defa alışveriş yapacaklar bazen güvenmeye çekiniyor kapıda ödemeli istiyor. benim açımdansa benim hesabım yok bi yerde çalışmadığım için geçen bir arkadaşın banka hesabına direkt olarak yatırmak için şubeye gittim o kadar da bekledim boş yere bir de havale ücreti istediler hesabına bile yatırabilmem için. haliyle boşa bekledim. biraz uzun anlattım

ama kısaca ptt hesabı benim durumumda olanlar ya da başka bir sebepten bu şekli tercih edenler için alternatif olmuş olur

Tamam canım yalnız ben ptt kapıda ödeme seçeneği kalktı diye duymuştum ondan emin değilim ama :) Yinede daha karlı olacağı kesin. Ben yarın veya en geç çarşamba günü hesap açtırırım en geç. Ondan sonra bilgilerini isterim senden. Senin için de uygun mudur mecburi bekletiyorum ama?

Hatta bilgilerini verirsen açtırırm ve gönderirim :) Kusura bakma ilk defa yapıyorum bende açıkçası yavaş yavaş öğrenicem :))

Askılı badi Lcw teen 11-12 yaş XS-S giyer 5 t

Siyah askılı elbise S-M, XS da olur dar oluyor Chima Az kullanıldı 20 tl

Mavi hırka,arka görüntüsünde güneş vurmuş açık renk çıkmış 1 numara :) 7 tl

Beyaz bolero tarzı hırka XS-S Mango 10 tl

Eki Görüntüle 1026691

Beyaz bolero tarzı hırka XS-S Mango 10 tl Yanlışlıkla bir daha koymuşum :)

Pembe fermuarlı ceket L beden M da giyebilir. Lcw 10 tl

Siyah beyaz elbise. alttan dökümlü iniyor,üstü full dantelli, kolları dantelden açık,kemerli 36 beden 20 tl
Beyaz hırka DeFacto S-M 5 tl

Son düzenleme:

Abercrombie Fitch L beden kırışık modelli gömlek 7 tl M hatta S bile giyilebilir. İçe badiyle salaş tarz için uygundur küçük bedenler için.

Beyaz Burbery gömlek S beden 7 tl

Bu ürünü satmaktan vazgeçtim kızlar..

Eklentiler

• $1966702_432333696910584_1718469516_n.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $1920419_432333776910576_1998248496_n.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Eni 30 cm, Boyu 20 cm küçük cici bir çanta :)

1 kere ha takıldı ha takılmadı tamamen yeni ve çok daha pahalıya alınmıştı o yüzden 35 yapabilirim anca canım.

anladım canım küçükmüş ben genelde biraz daha büyük çantalar kullanıyorum yine de güzel çantaymış ama çok fazla takamam küçükse alan güle güle kullansın mercan rengi bir kıyafet ile süper olur ayaküstü imaj makerlık da yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…