Hepsi 50 tl kaçırılmayacak fırsat satılmıştır..

erkek bot varmı acaba karda kışta giyilecek sağlam bişi ?? veya elinizde başka ceket hırka tarzı temiz erkek ürünleri ?

Son düzenleme:

*çizgili sweat: hafif pamuklanma var ama kalın bir sweat sevenhill den alınmıştı twenty M beden 5 tl

*Krampon: markasız 43 numara sadece 2 kez giyildi yeni gibi 10 tl

*Çanta: Southblue marka 30 tl ye alındı temiz ve sayılı kullanıldı yeni gibi sorunsuz 8 tl

*Atkı sevenhill bere markasız ikisi 5 tl

*Eşofman takımı: metca marka XL beden
sadece birkez giyildi yeni tek sorunu fotoda görünen yerde baskısı vardı yıkanınca çıktı çok hafif izi belli belirsiz 10 tl

*Gri alt eşofman Thomas burberry marka M beden 5 tl

*Siyah kapri: sevenhil eight marka S beden 3 tl

*Süveter standart beden 4 tl

Son düzenleme:

Letton spor ayakkabı yeni 39 numara kalıbı küçük ölçü verebilirim 37-belki 38 ede uyar ama 37 ye daha uygun
30 tl

Polo garage kapşonlu mont kapşnundaki kürk detayı istenirse çıkabiliyor dışı sorunsuz iç astarında bir iki yerde minik yıpranmalar var o yüzden 25 tl

Beymen kaban temiz kullnılmış sorunsuz 35 tl

Sevenhıll kot yelek sayılı giyildi s-m bedene uygun 5 tl

Diğer tüm kalanlar uygun fiyatlı satıştalar

Deri anne ayakakbıları yaşlılara uygun daha çok az giyildi 38-39 noya uygun fotoda yıpranmış çıkmış ama sayılı giyildiler

Son düzenleme:
cnmm sana çok mahçubum aldıklarım o fiyatı haketmiyor valla:)) resmen sıfır tertemiz çok güzeller:))iyiki peşini bırakmamışım o gömleğin:)) ve yanına diğer ürünleri de almışım..daha denemedim ama üzerime olmazsa çookk üzüleceğim...hepsine bayıldım:))

Beğenmene çok sevindim canım güle güle kullan ozaman aklında kalan varsa kaçırma bişiler daha satayım sana

Fiyat sorunuz bazı ürünlerde indirim yapabilirim elimden çıksınlar yeterki beğendiğiniz varsa indirim yapıyorum

Her üründe % 20 indirim var artık toplu alımlarda yine indirim var bedavadan biraz pahalı beğendikleriniz varsa kaçırmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…