kızlar artık hiç sivilcem kalmadı. nasıl mı? her gece bir miktar maden suyuna çinko oksitli pudra karıştırıp sürüyorum. ne parlama kaldı ne sivilce. o kadar uğraşmıştım çözüm bu kadar basitmiş demek.
burda doğal şeyleri bahsettik arkdaşım senin önerini deil neyazıkkki. nerden bilelim senin sürdügünü iyi geleceğini arkdaşlara ...böyle kulaktan dolma şeylerle milletin cildini yormayın ya
evet kızlar su çok önemli benim bünyem çok alıştı artık günde iki lt su içmem gerektiğini biliyorum.çüünkü susuyorum hissediyorum.
ayrıca yeşil çayıda önerebilirim sizlere birde annem yoğurtun suyunun çok faydalı olduğunu söylerdi.
mesela dün mandalina elma havuç salataluk sularını azda olsa çıkardım kendim birbardak gece yatarken içtim bu karışımı.herşey saglıklı beslenmekten geçer....ben birde çok bitki çayları içerim.hepsi bu
tatlım biraz fazla tepki vermişin.maden suyundan daha doğal ne olabilir sence dağlardan gelen dupduru bir su. mineral bakımından en zengin. çinkoda suda bulunan mineral zaten. yani doğanın tam kendi. kesinlikle zararı olmaz. en kötüsü işe yaramaz o kadar. öptüm tatlişler.:81:
kesinlikle katılıyorum dün gece bende yoğurdun suyu süzdüm ve içtim bardakta o yaptıgım bitkiler ise asla yüzüme sürmem çünkü alarji yapabilir bazıları.ben onları içiyorum sadece canım ..dedenn mekanı cennet olsun canım benim.eskilerde var nevarsa zaten:)doğallık gitti güzeliik bittiyoğurdun o yeşilimsi suyu böbrekler ve vücuttaki toksinleri atmak için birebir...benim babanem çok güzel yoğurt yapardı yoğurtları hiç cıvımazdı meğer dedem sularını ayran gibi içermiş sonradan söyledi ve 90 yaşında tek bir sağlık sorunu yaşamadan çalışırken ayakta öldü nur içinde yatsın....kısaca yoğurt suyu gerçekten çok yararlı üstelik o bitki karışımlarını yüzünüze sürmek yerine doğrudan yiyerek almak daha faydalı emin olun...
birde denizi olan bir şehirde yaşayan varsa zaten otomatik bi şekilde şanslı, deniz suyu kadar cildi adam eden, bebek gibi yapan bir olay görmedim :)