Sivilceli Ciltler hepinizin işine yarayacak bi önerim olacak...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

emosssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
128
0
kızlar bende bakıma önem verip temizliği seven bi insanım ..yalnız bu topiklerde çok
yanlış yapıldığını görüyorum.biri birşey söylüyor örgenim limon,sirke ,haplar,maskeler vs.
ve herşeyi hergün yüzünüze aynı anda sürüyorsunuz cildinizi okadar yoruyorsunuzki biryıl sora o ciltler düzelmez bir hal alacak belki svilceler o zaman yok olacak fakat cilt yıprancak yaşlı gözükecek.doktorların verdigi ilaçlarda bende saçma içinde birsürü karışım olan kremleri yazarlar herkse.allaha şükür cildim sorunlu değil sivilcelide değil berrak ve beyaz bi cildim var...
fakat içimden buraya konuyu açmak geldi.
1.cildinizi tanıyın....neye iyi gelmedigini iyi geldigini bilin.
2.her duyulanı yapmayın cildiniz yorulmuştur sizlerin.
3.hiç düşündünüzmü cildim belki her yaptıgıma tepki veriyor...
4.birkere maskeler tonikler işe yarasaydı ünlülerin okdr bakımına,para yatırmalarına karşın sonuç alırlardı.çoğu berbat halde demet akalının yüzünü gördünüzmü hiç veya şenay akay veya ebru şallı allah aşkına resimlerini isteyen olursa eklerimde.
siyah nokta ve benekten geçilmiyor ya...
5.bu çok önemli günde 2 litre en az su için maske yapacagınıza buna önem verin kızlar...bardakla belli olmaz ama su şişesine koyun yanınzdan ayrmayın.doktorlar susadıgınız zaman su içmeyn diyor.
herzaman için bu iştahıda kesiyormuş...
mesela domates maskesi okdum burdan herkesde denemek için mutfaklara koşturmuş nekadar yanlış domates birkere alerjik ciltlere zararlıdır ...cildinizi bilmeden herşeyi yapmayın lütfen.
demem oki sebze meyve su spor vs yapın bunlarla ilgilenin ve cildinizi günde 3 kez yıkayın havluyla silmeyin ....
bunları iyiliğiniz için yazdım kızlar isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz.
ŞİMDİ BIRAKIN MASKELERİ TONİKLERİ KİLLERİ Bİ RAFA KALDIRIN BİSÜRELİĞİNE 1 AY MESELA BİRŞEY SÜRMEYİN MAKYAJ YAPMAYIN .DEDİKLERİMİ YAPIN YÜZÜNÜZE ŞAMPUAN DEGDİRMEYİN ÇOK ZARARLIYMIŞ BUDA...BAKIN NELER OLACAK AMA SU BAŞTA İÇİLECEK KIZLAR.CİLDİNİZ TOPARLASIN KENDİNİ NEFES ALSIN BIRAKIN HEMEN GEÇMEZ AMA CİLT KUSAR PİSLİKLERİ ATAR SORADAN TOPARLAR.....DENGELİ BESLENİN....
BEN HAYATIMDA DAHA ALLIK PUDRA VS KULLANMIŞ İNSAN DEĞİLİM GÖRÜYORUM HERKESİ OKDR ŞEY SÜRÜYOLARKİ CİLTLERİNE KÜÇÜK YAŞTA...
AYRICA ÇOK HASARLI CİLTLERE BİRŞEY DİYEMİYCEM ONLARIN DOKTORLAR TARAFINDAN BAKILMASI ŞART..SORULARINIZ OLURSA CVPLAYABİLİRİM..

Ne denilebilir ki haklısın
Herşey dengeli beslenmede, bol su içmede spor yapmada bitiyor :KK31:

Son düzenleme:
evet tatlım sende eğerki herşeyi karıştırıp yüzünü yıpratıyorsan..biran önce başlamalısın..

kızlar artık hiç sivilcem kalmadı. nasıl mı? her gece bir miktar maden suyuna çinko oksitli pudra karıştırıp sürüyorum. ne parlama kaldı ne sivilce. o kadar uğraşmıştım çözüm bu kadar basitmiş demek.:KK66:

dermatolog bir arkadaşım cildin için en iyi nemlendirici her aklına geldiğinde yüzünü su ile (sadece su) yıkamak demişti...ve kesinlikle bol su içmek, düzenli uyku....

evet kızlar su çok önemli benim bünyem çok alıştı artık günde iki lt su içmem gerektiğini biliyorum.çüünkü susuyorum hissediyorum.
ayrıca yeşil çayıda önerebilirim sizlere birde annem yoğurtun suyunun çok faydalı olduğunu söylerdi.
mesela dün mandalina elma havuç salataluk sularını azda olsa çıkardım kendim birbardak gece yatarken içtim bu karışımı.herşey saglıklı beslenmekten geçer....ben birde çok bitki çayları içerim.hepsi bu

kızlar artık hiç sivilcem kalmadı. nasıl mı? her gece bir miktar maden suyuna çinko oksitli pudra karıştırıp sürüyorum. ne parlama kaldı ne sivilce. o kadar uğraşmıştım çözüm bu kadar basitmiş demek.:KK66:

burda doğal şeyleri bahsettik arkdaşım senin önerini deil neyazıkkki. nerden bilelim senin sürdügünü iyi geleceğini arkdaşlara ...böyle kulaktan dolma şeylerle milletin cildini yormayın ya

burda doğal şeyleri bahsettik arkdaşım senin önerini deil neyazıkkki. nerden bilelim senin sürdügünü iyi geleceğini arkdaşlara ...böyle kulaktan dolma şeylerle milletin cildini yormayın ya

tatlım biraz fazla tepki vermişin.:KK53: maden suyundan daha doğal ne olabilir sence dağlardan gelen dupduru bir su. mineral bakımından en zengin. çinkoda suda bulunan mineral zaten. yani doğanın tam kendi. kesinlikle zararı olmaz. en kötüsü işe yaramaz o kadar. öptüm tatlişler.:81:

evet kızlar su çok önemli benim bünyem çok alıştı artık günde iki lt su içmem gerektiğini biliyorum.çüünkü susuyorum hissediyorum.
ayrıca yeşil çayıda önerebilirim sizlere birde annem yoğurtun suyunun çok faydalı olduğunu söylerdi.
mesela dün mandalina elma havuç salataluk sularını azda olsa çıkardım kendim birbardak gece yatarken içtim bu karışımı.herşey saglıklı beslenmekten geçer....ben birde çok bitki çayları içerim.hepsi bu

yoğurdun o yeşilimsi suyu böbrekler ve vücuttaki toksinleri atmak için birebir...benim babanem çok güzel yoğurt yapardı yoğurtları hiç cıvımazdı meğer dedem sularını ayran gibi içermiş sonradan söyledi ve 90 yaşında tek bir sağlık sorunu yaşamadan çalışırken ayakta öldü nur içinde yatsın....kısaca yoğurt suyu gerçekten çok yararlı üstelik o bitki karışımlarını yüzünüze sürmek yerine doğrudan yiyerek almak daha faydalı emin olun...

tatlım biraz fazla tepki vermişin.:KK53: maden suyundan daha doğal ne olabilir sence dağlardan gelen dupduru bir su. mineral bakımından en zengin. çinkoda suda bulunan mineral zaten. yani doğanın tam kendi. kesinlikle zararı olmaz. en kötüsü işe yaramaz o kadar. öptüm tatlişler.:81:

tepkimi sende belli ettim sanırım yanlış anlaşılmıyım da tatlım pudra vs diyorsun herkese iyi gelmeyebilir.herkesin cildi çok farklı bunlarla yüzlerini bozuyorlar çünkü çaresizler herşeye inanır çaresiz insanlar en ufak şeyde çare ararlar.senin cildine iyi geldiyse yaptıkların ne mutlu sana.

yoğurdun o yeşilimsi suyu böbrekler ve vücuttaki toksinleri atmak için birebir...benim babanem çok güzel yoğurt yapardı yoğurtları hiç cıvımazdı meğer dedem sularını ayran gibi içermiş sonradan söyledi ve 90 yaşında tek bir sağlık sorunu yaşamadan çalışırken ayakta öldü nur içinde yatsın....kısaca yoğurt suyu gerçekten çok yararlı üstelik o bitki karışımlarını yüzünüze sürmek yerine doğrudan yiyerek almak daha faydalı emin olun...
kesinlikle katılıyorum dün gece bende yoğurdun suyu süzdüm ve içtim bardakta o yaptıgım bitkiler ise asla yüzüme sürmem çünkü alarji yapabilir bazıları.ben onları içiyorum sadece canım ..dedenn mekanı cennet olsun canım benim.eskilerde var nevarsa zaten:)doğallık gitti güzeliik bitti

Arakadaşın burada bütün yazdıklarına katılıyorum ve kızlara biraz cildinizle barışın derim. Bir tane sivilcesi var diye sokaklara çıkamayanlar var...o televizyonda dergilerde gördüğünüz kadınlara, photoshop güzellerine kimse kanmasın...kesinlikle bol su...birde ben evden çıkmadan önce herkese yağsız nemlendirici öneririm sadece...Ne kadar yağlı olursa cild o kadar havasız kalıyor çünkü...birde denizi olan bir şehirde yaşayan varsa zaten otomatik bi şekilde şanslı, deniz suyu kadar cildi adam eden, bebek gibi yapan bir olay görmedim :):KK54:

X