hepinizin fikrine ihtiyacim var

melek3034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
25
5
40
Merhabalar...su an o kadar stresliyim ki burda sizinle paylasmak istedim...ben 28 gunde bir duzenli adet olurum en son 18 nisanda oldum...hamileligi cok istiyorum ve bgnde adet olmadim...ama iliskiden 4 5 gun sonra kan testi yaptim negatif cikti...buna ragmen hamile olabilirmiyim???bi de adet sancisi cekiyorum ve kahverengi akinti war..ltfn fikirlerinize ihtiyacim war

ilşkiden 4. 5 gun sonra testte cıkmayabilir canım... adet tarıhınıde ıki üç gun gectıkten sonra umutlan derim :) çünkü gunler bir kac gün geri yada ileri atabilir simdi tam mevsim döngüsü birde... hayırlısı olsun canım

Iki gun gecti:))yarini da atlatirsam test alacam...cok heyecanliyim bu stres öldürecek beni(tskr ederim canim bu arada

bende aynı durumu yaşadım ama iki gün sonunda malesef stres yapmayın derim yaptıkça adette olunamıyor... testlerede güvenme pek bozuk çıkma ihtimalide var 3 gün geçince direk kan testi yaptırın :) allah gönlüne göre versin canım haberi burdan olumluysa bekliyorummm:) inş güzel olur

Tmm cnm insallah olumluysa burdan haber weririm iyi geceler :-*

Canım inşallah heveslerini boşa cikmaz.. En iyisi kan tahlili yaptırmak en doğru sonucu o veriyoo belki istunede görüyor olabilirsin

allah gönlüne göre versin canim. kahverengi sivi neye işaret bilmiyorum yorum yapmak istedim inşallah istegin olur. merakla güzel haberi bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…