ilşkiden 4. 5 gun sonra testte cıkmayabilir canım... adet tarıhınıde ıki üç gun gectıkten sonra umutlan derim :) çünkü gunler bir kac gün geri yada ileri atabilir simdi tam mevsim döngüsü birde... hayırlısı olsun canımMerhabalar...su an o kadar stresliyim ki burda sizinle paylasmak istedim...ben 28 gunde bir duzenli adet olurum en son 18 nisanda oldum...hamileligi cok istiyorum ve bgnde adet olmadim...ama iliskiden 4 5 gun sonra kan testi yaptim negatif cikti...buna ragmen hamile olabilirmiyim???bi de adet sancisi cekiyorum ve kahverengi akinti war..ltfn fikirlerinize ihtiyacim war
Iki gun gecti:))yarini da atlatirsam test alacam...cok heyecanliyim bu stres öldürecek beniilşkiden 4. 5 gun sonra testte cıkmayabilir canım... adet tarıhınıde ıki üç gun gectıkten sonra umutlan derim :) çünkü gunler bir kac gün geri yada ileri atabilir simdi tam mevsim döngüsü birde... hayırlısı olsun canım
Tmm cnm insallah olumluysa burdan haber weririm iyi geceler :-*bende aynı durumu yaşadım ama iki gün sonunda malesefstres yapmayın derim yaptıkça adette olunamıyor... testlerede güvenme pek bozuk çıkma ihtimalide var 3 gün geçince direk kan testi yaptırın :) allah gönlüne göre versin canım haberi burdan olumluysa bekliyorummm:) inş güzel olur
Cok tskler insallah yaaa cok istiyorummmmmm!!!Bilgim yok ama inşallah hamilesinizdir. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin size :)
Aminnnn,isteyen herkese inşallahBilgim yok ama inşallah hamilesinizdir. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin size :)
Amin inşallah canımAminnnn,isteyen herkese inşallah