• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizin fikrine ihtiyacım var!!!

canemre8194

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
47
24
8
30
Hanımlar merhaba ilk konum öncelikle k. Bakmayın eşim 38 ben 24yaşındayım çocuk yok daha önce düşük yaptım.. Son bir haftadır aralıksız akşam alkol kullanıyor normalde haftada 2gün içiyordu ve biz kendisiyle aynı iş yerinde çalışmaktayız.. Cumartesi günü evlilik yıldönümü müzün 2.yılıydı hiçbirşekilde kutlamadı hatırlamadı bile dün iş yerindeki arkadaşım çıtlatınca hatırlamış... Ve dün gece yine içti dışarı çıktı annesi ile konuşmuş daha sonra annesi beni aradı oğlumun üstüne fazla gitme unutmuş yorgunluktan dedi bana... Bikere annesinin beni aramasındaki mantıgı anlamadım. Ve daha 2 yıllık evli olduğumu tabiki tek önceliği evliliği eşi olması gerektiğini söyledim fazla uzatmadı... Bu saatten sonra tutumum nasıl olmalı.. Fikirlerinize ihtiyacım var!!!

Siz kanınızın kaynadığı yaşlarda o ise 40 a merdiven dayamış. Gerçi bazı şeyler içten geldikten sonra yaş sorun yaratmaz ama bilemedim

Rahatsızsanız Konuşup alkol alımını sınırlandırmasını isteyebilirsiniz. Annesini aramasını hele hiç anlayamadım sarhoş kafasıylamı acaba ? Yaşının hareketleri gibi değil açıkcası

neden içiyor ki?

annesinin sizi araması çok saçma. 19 yaşında çocuk sanki.

bence eşinizin size söylemediği bir derdi var.

eşinizin ilk evliliği ise bu zamana kadar anne evinde yaşadıysa o zaman evliliği anlamamış olabilir.

bir oturup sakince konuşun. hatta beraber doktora gidin.

dua edin.

Sebebini sormadınız mı peki?
Neden içiyor? Neden bu şekilde ilgisizleştiğini?

Bence öncelikle buna önem verin, sorunu bulun, sonrasında sorunun ne olduğuna bağlı olarak davranışlar sergileyin.
Ayrıca annesinin sizi arayıp "üstüne gitme" demesi kadar saçma birşey olamaz.

Bir sorunu olmasin? Alkol alimi arrmis. Bir de su su yıldönüm olaglarikarakterle alakali. Bende pek hatirlamam. Hatirlasam da ozel bir seyler yapmak anlamsiz gelir. Belki esinizde boyledir.

Aile terapisi gerekli gibi daha birbirinize hiçbirşeyi paylaşmıyor dertleşemiyorsanız. Oturup onunla içmeyi deneyin gerekirse. Onun derdini ortaya çıkarmak gerek.

Alkol almasi bir de her aksam almasi bu oncelikle ic acici bir durum degil elbette ama esinin annesi seni niye ariyor o da ayri bi durum.,sen eşisin kadinisin ister ustune gidersin ister soru sorarsin o da o zaman bu kadar icmesin.Esinle ayıkken once bi konus durumu anlat icmesindeki sebepleri ogren ogren dicem ama dogru duzgun cevapta vermez ki sana simdi

Sorunlarınızı çözmedn çocuk yapmayın da çocuğa yazık olmasın,içki şişede durduğu gibi durmaz şiddette uygulayabilir zamanla,sonra sağlığıda bozulabilir çok içmekten bunlarıda bi düşünün düzeltmeye çalışın birlikte.

Back
X