Hepinizi Seviyorum

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Illa kaynanali, gorumceli veya sevgilili konular mi acmam gerekiyor burada? Gerci Mune Hanim'a gore bdv'de var olma sebebi bu mevzular. Diger konulari hemen sutluyor diger alanlara. 'Hicbir Basliga Uymayan Konular' isimli bir bolum var ki hic sormayin. Dunya kadar bolum varken boyle ilginc isimli bir bolum neden var olur bilemiyorum. Neyse, konu bu degil.

Yapacak dunya kadar isim varken saatlerce buradayim. Bagimlilik gibi bir sey oldu bu. Gidemiyorum. Sabah erken kalkip ders calismam gerekiyor ama hala buradayim ve bir yerlere laf yetistirmeye calisiyorum.

Yazdikca rahatliyorum. Farkli hikayeleri okudukca ve hayatin diger yonlerini gordukce daha bir bilinclenip gucleniyor gibiyim.

Hepinizi seviyorum. :KK200:

Bilin istedim.

Bagimlilik gibi bir sey oldu bu. Gidemiyorum. Sabah erken kalkip ders calismam gerekiyor ama hala buradayim ve bir yerlere laf yetistirmeye calisiyorum.
Bu ben:KK53:
Test çözmeye konu okumaya üşeniyorum burda uzun uzun bolca yazım yanlışlı konuları çözmeye çalışıp çözmekle kalmayıp yorum yapıyorum burdaki azmi derslerde göstersem burada guru olacağıma okuldan mezun olurdum:D
Hepinize teşekkürler iyi ki varsınız:KK53::halay:

Bu ben:KK53:
Test çözmeye konu okumaya üşeniyorum burda uzun uzun bolca yazım yanlışlı konuları çözmeye çalışıp çözmekle kalmayıp yorum yapıyorum burdaki azmi derslerde göstersem burada guru olacağıma okuldan mezun olurdum:KK70:
Hepinize teşekkürler iyi ki varsınız:KK53::halay:
Kız yeri gelmişken söyleyeyim, seni de seviyorum smsksksm :KK37:

Illa kaynanali, gorumceli veya sevgilili konular mi acmam gerekiyor burada? Gerci Mune Hanim'a gore bdv'de var olma sebebi bu mevzular. Diger konulari hemen sutluyor diger alanlara. 'Hicbir Basliga Uymayan Konular' isimli bir bolum var ki hic sormayin. Dunya kadar bolum varken boyle ilginc isimli bir bolum neden var olur bilemiyorum. Neyse, konu bu degil.

Yapacak dunya kadar isim varken saatlerce buradayim. Bagimlilik gibi bir sey oldu bu. Gidemiyorum. Sabah erken kalkip ders calismam gerekiyor ama hala buradayim ve bir yerlere laf yetistirmeye calisiyorum.

Yazdikca rahatliyorum. Farkli hikayeleri okudukca ve hayatin diger yonlerini gordukce daha bir bilinclenip gucleniyor gibiyim.

Hepinizi seviyorum. :KK200:

Bilin istedim.
Geçen gün bir konumda sizinle azıcık tartışsak da kin tutmam ben. İnsan sevgisi olmalı içimizde.Ben de sizi seviyorum;)

Geçen gün bir konumda sizinle azıcık tartışsak da kin tutmam ben. İnsan sevgisi olmalı içimizde.Ben de sizi seviyorum:KK66:

Kafama Izmirli olarak kazindiniz bir kere. :)

Saka bir yana, uyusmazliklar da arada olacaktir. Muhim olan, abartip devam ettirmemek. :KK68:

Ben de kendime kiziyordum neden burda bu kadar vakit geçiriyorsun diye!!Demek benzer seyleri hisseden pek cok kisi var.İnsan tanımadığı kişiler tarafından bile anlaşılmak,sevilmek ve hatta ozlenilmek istiyor sanırım.

Ben de kendime kiziyordum neden burda bu kadar vakit geçiriyorsun diye!!Demek benzer seyleri hisseden pek cok kisi var.İnsan tanımadığı kişiler tarafından bile anlaşılmak,sevilmek ve hatta ozlenilmek istiyor sanırım.
Öhöm sizi de seviyorum, gözümden kaçtı sanmayın :KK36:

Kafama Izmirli olarak kazindiniz bir kere. :)

Saka bir yana, uyusmazliklar da arada olacaktir. Muhim olan, abartip devam ettirmemek. :KK68:
Siz nerelisiniz bu arada? İstanbul yazıyor profilinizde,o da çok havalı bir şehir. Koskocaman.Ne ararsanız bulursunuz.Şaka bir yana,ülkemizin her yeri güzel.

Back
X