- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Illa kaynanali, gorumceli veya sevgilili konular mi acmam gerekiyor burada? Gerci Mune Hanim'a gore bdv'de var olma sebebi bu mevzular. Diger konulari hemen sutluyor diger alanlara. 'Hicbir Basliga Uymayan Konular' isimli bir bolum var ki hic sormayin. Dunya kadar bolum varken boyle ilginc isimli bir bolum neden var olur bilemiyorum. Neyse, konu bu degil.
Yapacak dunya kadar isim varken saatlerce buradayim. Bagimlilik gibi bir sey oldu bu. Gidemiyorum. Sabah erken kalkip ders calismam gerekiyor ama hala buradayim ve bir yerlere laf yetistirmeye calisiyorum.
Yazdikca rahatliyorum. Farkli hikayeleri okudukca ve hayatin diger yonlerini gordukce daha bir bilinclenip gucleniyor gibiyim.
Hepinizi seviyorum.
Bilin istedim.
Yapacak dunya kadar isim varken saatlerce buradayim. Bagimlilik gibi bir sey oldu bu. Gidemiyorum. Sabah erken kalkip ders calismam gerekiyor ama hala buradayim ve bir yerlere laf yetistirmeye calisiyorum.
Yazdikca rahatliyorum. Farkli hikayeleri okudukca ve hayatin diger yonlerini gordukce daha bir bilinclenip gucleniyor gibiyim.
Hepinizi seviyorum.

Bilin istedim.