• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fenalık geçireceğim şimdi. Eğilen herkes hakkında suç duyurusunda bulunacağım artık:işsiz: Kapadokya da çömlek yapımı yasaklansın yahuuuu
Kirli zihinlerimizi dökmeye başladık. Demek çömlek yapılırken senin aklına başka şeyler geliyor ha?:KK8:
Şırdan görünce de benim geliyor şimdi yalan yok. :D

Normal insan sesi, hasta falan mısınız🙄 @Kazen bence silin bu konuyu bu yapıma bariz iftora atılıyor, TRT isterse dava açabilir. Salak bir uye yüzünden başınız derde girmesin🙄🙄
Cherry konu sahibi sayesinde izlenme sayıları bir saatte en az yüzbin arttı bu videoların, bence tongaya düştük, kimse dava mava açmaz merak etme

Öküz altında buzağı arayanlardanim , her bokolog gibi de izlediğim şeyleri eleştirmeyi de severim sizin yazdıklarınızin zerre alakasi yok , rafadan tayfa,trafik tayfa, dijital tayfa hepsini izledim sizin nefes sesini inleme olarak algilayacaginiz varmış !

Ama yorumlara baktım şuan bu kimsenin dikkatini çekmedi mi ? İlginç yani belki de siz biraz abartmış olabilir misiniz diycem ama dediğim gibi benimde bi kez dikkatimi çekmişti sesler ama hangi çizgi filmdi pek hatırlamıyorum
Hangi ses dikkatini çekti ya 😂😂

Değilim ne biçim konuşma bu az önce attığım sahneleri izleyin üşenmedim ekran kaydı aldım karışık bölümlerden
Hastasınız siz. Efor isteyen başka herhangi bir aktivitede çıkabilecek sesleri çocuklar haberleri bile olmayan bir eylemle nasıl bağdaştıracak? Biz bile bağdaştırmıyoruz sizin zihinizde gerçekten bunlar mı canlanıyor?

Hastasınız siz. Efor isteyen başka herhangi bir aktivitede çıkabilecek sesleri çocuklar haberleri bile olmayan bir eylemle nasıl bağdaştıracak? Biz bile bağdaştırmıyoruz sizin zihinizde gerçekten bunlar mı canlanıyor?
Belki de senin bilmediğin bilgilere sahibim bunu bilemezsin ;) ben diyeceğimi dedim isteyen eleştirir isteyen dikkate alır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X