Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!
- Konu Sahibi Whoomp
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 28.025
- 1
- 40.684
- 548
Bu soruya bılmıom bılmıom deyip duruyoduWhoomp, madde satışı mı yapıyordu, niye aranıyordu da anında tutuklandı sevgiliniz?
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.047
- 498
- 1 Aralık 2011
- 3.576
- 5.423
- 358
- 36
Oğlu filmi sevmedim demiş ya ordan orneklendirmeye çalıştı zaar el kadar çocuk bile anlamış babındaAlişan bilirkişiyse demek
- 23 Ağustos 2012
- 49.901
- 1
- 231.574
- 798
- 14 Ağustos 2024
- 1.538
- 3.123
- 48
Allah'tan dakikaları vermişsin. Yoksa bu yaşta çizgi film izleyecektim. Tam bir komedi. Saçmalamayın diyorum. Hiçbir şey yok çizgifilmde. Bizler eski Disney çizgi filmlerinde bariz verilen s.x mesajlarından geçmiş çocuklarız. Bunlar çok masum onun yanında. Ayrıca şu an yine Disney ve cartoon network gibi kanallarda bariz illiminati ve s.ks içerikli sürüsüne bereket çizgi film varken, YouTube varken siz Rafadan tayfa gibi mah.cocuklarini konu alan çizgi filmi tehlike olarak göstermişsiniz. Sadece gülüp geçiyorumİnleme, zevk seslerinin olduğu dakikalar: 16:10 , 33:28, 35:20 burada ama dinlerken lütfen izleyin.... Gerçekten konu ciddi diyorum önemseyin şuan müsait değilseniz bile açtığım konu linkini kaydedip sonra da inceleyebilirsiniz ama es geçmeyin mutlaka inceleyin
- 28 Mart 2023
- 1.748
- 1.341
- 53
- 31
Pedagog, psikoloji bölümünde eğitim sahibi ya da pedagojik formasyon sahibi bir meslek erbabı mısınız? Aksi halde ben de dahil ciddiye almayacaktır kimse sizi. Kendi açımdan konuşacak olursam; bu çizgi filmin senaryosunu yazan öğretmenleri dolaylı olarak tanımıyor olsam yine bir durup ciddiye alacağım ama yok... Fazla komplo teorilerine kafayı takmışsınız üzgünüm. Rafadan tayfa şu an bir çocuğun izleyebileceği en masum çizgi filmler arasında bir sakıncası yok.
- 12 Haziran 2019
- 18.238
- 110.505
- 598
- 36
Belki de sabah sabah bize Rafadan tayfa izletmek istedi çok tatlıSiz kim oluyorsunuz nasil bir egitim varda bilincendirmek vs kalkismissiniz?
Birde konuyu anlatmamis izleyin de izleyin
Allah akil fikir versin gercekten
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.706
- 798
16:10 , 33:28, 35:20
sacmalamayin yaaa siz sapik misiniz bu sesten bu bakistan onu cikartiyorsunuz? inleme sesi tek sekse mi özeldir? ki bu inleme bile degil. her çocugun nefes nefese kosarken cikardigi seslerAyrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Belki de sabah sabah bize Rafadan tayfa izletmek istedi çok tatlı
Kesin YouTube sayfasi acti
- 1 Aralık 2011
- 3.576
- 5.423
- 358
- 36
?? Canınız mı sıkılıyor sizin cumartesi cumartesi?
Değilim ne biçim konuşma bu az önce attığım sahneleri izleyin üşenmedim ekran kaydı aldım karışık bölümlerdensacmalamayin yaaa siz sapik misiniz bu sesten bu bakistan onu cikartiyorsunuz? inleme sesi tek sekse mi özeldir? ki bu inleme bile degil. her çocugun nefes nefese kosarken cikardigi sesler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.