killar her kadinin ortak bir sorunu bende yardim etmek istedim bir yanlis oldgunu sanmiyrmResmen aydınlanma yaşadım. Bu yüce bilgi için size teşekkür ediyorum (okumadim).Fakat burası bir derdim var bölümü. Sizin yazinizda da bir dert göremedim. Sanki biraz yersiz bi konu olmamış mi ?
Peki.killar her kadinin ortak bir sorunu bende yardim etmek istedim bir yanlis oldgunu sanmiyrm
bir arkadaimizin killar ve tuyler ile konusuna ortak oldum ve herkes ayni sikintida herkesin okumasi icin konu acmis olabilirim dimiResmen aydınlanma yaşadım. Bu yüce bilgi için size teşekkür ediyorum (okumadim).Fakat burası bir derdim var bölümü. Sizin yazinizda da bir dert göremedim. Sanki biraz yersiz bi konu olmamış mi ?
meraba kizlar bir cogumuz hatta her kadinin sorunudur killar ve tugler..lazer epilasyonlar cikti ama bunlari dogru yerlerde dogru sekilde kullanmk gerekiyr..yoksa daha fazla basimiza sorun yaratiyor..
evet kizlar yuzumuzde az kil varsa ignli epilasyon yaptirmk daha uygun cunku lazer bir kil kokune ulasmiyor o kil ve yanindaki gucsuz koklere de ulasiyor boylece kokleri uyaariyor ve bir bakiyirsunuz bir ken on
olmus..
ama yuzumuzdeki killar cok ve kalinsa o zman lazer yaptirabiliriz..
peki hangi lazer daha iyi??
evet bayanlar tabiki alexender netten arastirip bilgi alabilirsnz..
amaa kesinlikle IpL yaptirmayin neden mi cunku bir foto makine gibi bir garantisi olmadigini soylerler zaten kendileride biliyr..bir iki yok olurlar dokulurler falan ama geri cikarlar ben İPl de alexde yaptim bacakalrima İPl koltuk altima alex koktuk altim temiz size yemin edebilirim ama bacaklarim sadece azalma oldu baska hic bisey ve geri eski haline donuyor..
aciya gelince İpl de sinek isirmasi gibi diielim alex de igne batmasi gibi amaaa alex mukemmel bir lazer..
peki lazerler birbirine benziyr nerdn bilecegizki ??
ipl olan lazer jel surulur ve islem oyle baslar..
alexendrda jel surulmezzz yapilacak alan kalemle cizilir kare kare ve o sekilde baslanr isleme..bir sey surmden sadece cizm yapilir ve lazer uygulanir.
UMarim İİsinize yarar bayanlar..
uzun yazacagim icin boyle tercih ettim isteyen okur istemeyen okumaz yanien azından yazı şekli böyle olmasaydıda hepsini okuyabilseydik
Elbetteki yardimci olmak istemiş ve cok ince dusunmussunuz. Fakat ''Bir derdim var'' bölümü adı üstünde dert. Kaynana dirdirindan,bikanlar sevgili çilesi cekenler gorumcesini yolmak isteyenlerin,bölümü burası. Ama siz lazer hakkında bilgi vermissiniz sanırım. Bu konuyu ''Vücut bakimi-İstenmeyen tüyler'' bölümüne acabilirdiniz. Yeri orasi çünkü. Neyse gerek gorurlerse tasırlar zaten. İyi günler dilerimbir arkadaimizin killar ve tuyler ile konusuna ortak oldum ve herkes ayni sikintida herkesin okumasi icin konu acmis olabilirim dimi
anladim canim ama ben bilmiyrdm konunun nasil oraya acilacagini zaten dedihin gibi konum tasinir gerek goruldugundeElbetteki yardimci olmak istemiş ve cok ince dusunmussunuz. Fakat ''Bir derdim var'' bölümü adı üstünde dert. Kaynana dirdirindan,bikanlar sevgili çilesi cekenler gorumcesini yolmak isteyenlerin,bölümü burası. Ama siz lazer hakkında bilgi vermissiniz sanırım. Bu konuyu ''Vücut bakimi-İstenmeyen tüyler'' bölümüne acabilirdiniz. Yeri orasi çünkü. Neyse gerek gorurlerse tasırlar zaten. İyi günler dilerim
evet en iyisi yuz icin igneli bolgesel anestezi ler var krem seklinde uyusturuyor biraz o rahat oluyr cok olmasadaLazerin eskiden sonsuza dek ise yarayan bişey olduğunu sanırdım ama geri geliyor ve tekrarlanmasi gerek. Yüz için çok tehlikeli ben bir kere ev tipi ipl ile denedim uzun süre gelmedim 3 tane iken 5 tane oluverdiler. Bildiğim kadarı ile yüz için en iyisi İğneli epilasyon. En kesin ve bitiş garantisi onda. Ama hem acı hemde fiyat olarak daha yüksek.
sn bilirsn canimOkursam şaşı olacağım.
Bana müsade.
anladmkonunuzun forumdaki ilgili bölüme taşınması gerekiyor. yanlış yere açtığınız için tepki almışsınızbdv de çok alakasız duruyor.
yok hatirlamiyorum canimTeşekkürler. Bu bir bayan için her daim derttir. Komple vücut yaklaşık ne kadar surüyor haberiniz var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?