- 20 Kasım 2015
- 213
- 113
- 13
meraba kizlar bir cogumuz hatta her kadinin sorunudur killar ve tugler..lazer epilasyonlar cikti ama bunlari dogru yerlerde dogru sekilde kullanmk gerekiyr..yoksa daha fazla basimiza sorun yaratiyor..
evet kizlar yuzumuzde az kil varsa ignli epilasyon yaptirmk daha uygun cunku lazer bir kil kokune ulasmiyor o kil ve yanindaki gucsuz koklere de ulasiyor boylece kokleri uyaariyor ve bir bakiyirsunuz bir ken on
olmus..
ama yuzumuzdeki killar cok ve kalinsa o zman lazer yaptirabiliriz..
peki hangi lazer daha iyi??
evet bayanlar tabiki alexender netten arastirip bilgi alabilirsnz..
amaa kesinlikle IpL yaptirmayin neden mi cunku bir foto makine gibi bir garantisi olmadigini soylerler zaten kendileride biliyr..bir iki yok olurlar dokulurler falan ama geri cikarlar ben İPl de alexde yaptim bacakalrima İPl koltuk altima alex koktuk altim temiz size yemin edebilirim ama bacaklarim sadece azalma oldu baska hic bisey ve geri eski haline donuyor..
aciya gelince İpl de sinek isirmasi gibi diielim alex de igne batmasi gibi amaaa alex mukemmel bir lazer..
peki lazerler birbirine benziyr nerdn bilecegizki ??
ipl olan lazer jel surulur ve islem oyle baslar..
alexendrda jel surulmezzz yapilacak alan kalemle cizilir kare kare ve o sekilde baslanr isleme..bir sey surmden sadece cizm yapilir ve lazer uygulanir.
UMarim İİsinize yarar bayanlar..
evet kizlar yuzumuzde az kil varsa ignli epilasyon yaptirmk daha uygun cunku lazer bir kil kokune ulasmiyor o kil ve yanindaki gucsuz koklere de ulasiyor boylece kokleri uyaariyor ve bir bakiyirsunuz bir ken on
olmus..
ama yuzumuzdeki killar cok ve kalinsa o zman lazer yaptirabiliriz..
peki hangi lazer daha iyi??
evet bayanlar tabiki alexender netten arastirip bilgi alabilirsnz..
amaa kesinlikle IpL yaptirmayin neden mi cunku bir foto makine gibi bir garantisi olmadigini soylerler zaten kendileride biliyr..bir iki yok olurlar dokulurler falan ama geri cikarlar ben İPl de alexde yaptim bacakalrima İPl koltuk altima alex koktuk altim temiz size yemin edebilirim ama bacaklarim sadece azalma oldu baska hic bisey ve geri eski haline donuyor..
aciya gelince İpl de sinek isirmasi gibi diielim alex de igne batmasi gibi amaaa alex mukemmel bir lazer..
peki lazerler birbirine benziyr nerdn bilecegizki ??
ipl olan lazer jel surulur ve islem oyle baslar..
alexendrda jel surulmezzz yapilacak alan kalemle cizilir kare kare ve o sekilde baslanr isleme..bir sey surmden sadece cizm yapilir ve lazer uygulanir.
UMarim İİsinize yarar bayanlar..