• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepimizin ortak derdi

Binmuhtesemgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
1.096
1.427
63
burada kimimiz anne kimimiz abla kimimiz geleceğin annesi...
Acı hepimizin acısı
Maalesef hepimizin evladı hata kendi Canımız bile tehlikede

Utanıyorum haberlere bakarken.hoş kızım olduktan sonra haber de izleyemiyorum.
Konu malum son günlerde çocuklarla çıkan haberlerde.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın düşüncesi bile çok zor
Ve ben düşünmekten korkudan hasta olmaktan korkuyorum.
Bu yazıyı yazıyorum biliyorum siz güzel hanımlarda çok ama çok üzülüyorsunuz bu duruma.
Ve bende diyorum ki kadın olarak gelin bi kampanya başlatalım.
Hepimiz mektup yazalım ve cumhurbaşkanına gönderelim.demeyin bu işe yaramaz diye.
Biz tapalım ne kaybederiz ki

Duygularımızı acımızı yazalım
Biz yazalım da safımız belli olsun
İdam gelmez belki ama caydırıcı ceza gelir belki.

Feryadım bir anne olarak.
ikinci bi çocuk sahibi olmaktan korkuyorum
Komşumdan ailemden maalesef en yakınımdaki insanlardan bile korkar şüphelenir oldum

Hadi güzel hanımlar
Hadi evladı için yıllarca sabreden çile çeken cefakar hanımlar
Hadi burda tanımadığı insanlar için onun iyiliği için akıl veren güzel hanımlar
Bir mektup...
Acımızı korkumuzu endişemizi anlatan gözyaşımızla ıslanmış birer mektup...

Yazacak olanlar için adresi
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe-Ankara-Türkiye.
Santral.
Tel : 0 (312) 525 55 55.
Faks : 0 (312) 525 58 31

O yazılar cumhurbaşkanına ulaşmıyor, hatta haberi bile olmuyor. Yazılar direkt çalışanlara gidiyor, cevaplaması vs de onlarda zaten. Ama çabanı takdir ediyorum orası ayrı. :)

O yazılar cumhurbaşkanına ulaşmıyor, hatta haberi bile olmuyor. Yazılar direkt çalışanlara gidiyor, cevaplaması vs de onlarda zaten. Ama çabanı takdir ediyorum orası ayrı. :)
Evet biliyorum okumuyor ama danışmanları gerekli gördüklerini ulaştırıyorlar
En azından artık millet olarak Canımıza tak ettiğini bilsinler

canım çok iyi düşünmüşsün ama cumhurbaşkanı bunları görmüyormu ,onunda torunları çocukları var ,illa birilerini başına bişeymi gelmesi lazım ki kaç kez geldi her defasında herkes ayaklanıyor bir kaç gün sonra herşey süt liman ,valla çocuğumu bahçeye indirmeye korkuyorum işteyim evde nasıl tutacaksın sürekli arayıp duruyuor anne dışarı çıkayımmı diye napıcamızı şaşırdık

Dünden beri ağlıyorum leylaya :KK42: inan gözlerim davul gibi benimde 2 kızım var onlar geldi gözümün önüne ben akıl sağlığımı yitirirdim heralde. Rabbim bütün çocuklarımızı korusun. Yapanlarında yatacak yeri olmasın inşallah. İdam şart oldu hapiste bizim vergilerimizle beslenip yatacaksa Hakkım helal değil hiç birine. Yeter artık bu kaçıncı çocuk !! Biz doğuralım büyütelim ne zorluklarla elin p*çi gelsin tecavüz etsin aklım almıyor çok sinirlendim kusura bakmayın :olamaz:

arkadaşlar idam gelsin demenizi anlamıyorum. idam nedir ki bir saniyede öl ve kurtul.
daha caydırıcı cezalar olsa müebbet hapis cezaları olsa.
bugun bir video izledim çocuklara karşı cinsel istismar tartışılsın önergesi akp'nin oylarıyla reddedilmesin mesela.
üstü örtülmesin.
eylül'e tecavuz edip öldüren o sapık daha önceden iki köpekçiğe de aynısını yapmış. zamanında hayvanlara bu caniliği yapmaktan içeri alınsaydı bugün eylül yaşayacaktı.
bu sebeple hayvana bunu yapan yarın bize de neler yapar düşüncesiyle hayvanlara karşı işlenen suçlar da ciddi cezalarla sonuçlansın.

Back