Hepimizin derdine çare buldum :) Kararan demliği parlatma

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Arkadaşlar, kararmış demliğimi parlatmak adına nette yazan bütün formülleri uygulamış ve sonuç alamamış olan biri olarak en son buldugum ve şimdiye kadar hiçbir yerde okumadığım mucizevi formülü sizlerle paylaşmak istiyorum.

demliğinize veya çelik tencerenize birazcık cif krem sürüp poşetle siliniz:)
beyaz poşet olsunki boyaları akmasın.buzdolabı poşeti kullanmayın.normal poşet olacak arkadaşlar.
inanın ilk günki gibi oldu çaydanlığım bakmaya doyamıyorum valla kızlar hemencik sizde deneyin sonucu görün:)

Demliğiniz eğer çelikse cif sürüp ovalamak demliğinizin ibrik kısmındaki lehimi aşındıracağından bir süre sonra demlikte sızıntı oluşabilir dikkatli olun ya ovalarken ibrik kısmını ovmayın ya da farklı bir yöntem önereyim kararan demliğinizin içerisine çamaşır suyu koyup bir gece bekletin ve sabah yıkayın inanın ilk günkü gibi tertemiz oluyor içi kararmadan eser kalmıyor.

ciflemek arkadaşın da dediği gibi bir süre sonra ibriğin akıtmasına sebep oluyor , çamaşır suyuda çok ağır bir detarjan arınmazsa sağlığa ciddi zarar verir üst kısmını ibriğe gelmeyecek şekilde ovuyorum ama içine sirkee kullanıyorum.

çaydanlık altı içinde biriken kireçler içinde altı doldurup 1 paket limon tuzunu da attınızmıydı bir de kaynatınnn tertemiz oluyor

İyi yöntemmiş ama poşet kısmına üşenirim ben :) Toz cifler varya ben onunla limon suyunu kullanırım genelde.

Back
X