I idil15 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2 0 22 Ocak 2017 Konu Sahibi idil15 #1 Arkadaşlar merhaba ben hepatit b hastasıyım ve ertesi gün hapı kullanmak zorundayım sizce sakıncası var mı olur mı acil cevaplarınızi Bekliyorum
Arkadaşlar merhaba ben hepatit b hastasıyım ve ertesi gün hapı kullanmak zorundayım sizce sakıncası var mı olur mı acil cevaplarınızi Bekliyorum
S srnysl Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2016 291 101 30 24 Ocak 2017 Konu Sahibi idil15 #2 idil15 .!.: Arkadaşlar merhaba ben hepatit b hastasıyım ve ertesi gün hapı kullanmak zorundayım sizce sakıncası var mı olur mı acil cevaplarınızi Bekliyorum Genişletmek için tıkla... Canim o tur haplar hormonlu oldgu icin karacigere ciddi zarar verir ki doktor agri kesici bile kullanma diyor Bana bnde hepatitb hastasiyim
idil15 .!.: Arkadaşlar merhaba ben hepatit b hastasıyım ve ertesi gün hapı kullanmak zorundayım sizce sakıncası var mı olur mı acil cevaplarınızi Bekliyorum Genişletmek için tıkla... Canim o tur haplar hormonlu oldgu icin karacigere ciddi zarar verir ki doktor agri kesici bile kullanma diyor Bana bnde hepatitb hastasiyim
F Fb_ceylin Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2017 4 2 9 Nisan 2017 Konu Sahibi idil15 #3 Bende hepatit hastasıyım 3 ayda iglestim bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim
S srnysl Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2016 291 101 30 9 Nisan 2017 Konu Sahibi idil15 #4 Gs-merve-sefa .!.: Bende hepatit hastasıyım 3 ayda iglestim bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Nasıl iyilestiniz ki üç ayda
Gs-merve-sefa .!.: Bende hepatit hastasıyım 3 ayda iglestim bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Nasıl iyilestiniz ki üç ayda
I idil15 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2 0 1 Ocak 2020 Konu Sahibi idil15 #5 Fb_ceylin .!.: Bende hepatit hastasıyım 3 ayda iglestim bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız çok sevinirim
Fb_ceylin .!.: Bende hepatit hastasıyım 3 ayda iglestim bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız çok sevinirim