Hep ver hep ver versemde cimriyim vermesemde.

Ben size hak verdim. Sanki siz misafirmişsiniz de abisinin odasındaki tvyi izlemeye geliyormuş ya da 2. Mutfaklarını ve malzemelerini kullanıyorlarmış gibi davranıyorlar. Eşinizde maaşını annesine vererek hala o çekirdek ailenin parçasıymış gibi yaşamaya devam etmiş. O evden ayrılmadığınız sürece bu mantık değişmez gibi.

Ekmek yemiyorum pasta yiyorum diyorsun.

Kola daha zararli bedava verseler de icme.
Vallahi öyle maalesef. Abur cubur da eksik olmuyor. Buarada yazdıkça anladım ki çokta tutumlu değilmişim bi tv ile olmuyomus:) ama dediğim gibi benim sorunum onları sevmemek sanırım napsalar batacak gözüme yani

oyle bi evde buyudum, sizi en iyi ben anlarim. siz erkenden kurtulcaksiniz, annem 25 yil o şekilde yasadi.

ayni gorumceler, ayni kv, ayni ayikmayan es...
bitecek emin olun, ama sinir hastasi olmak yakin su durumda

aldirmayin, onlar esirgedi ama siz esirgemiyosunuz oyle düşünün

rahatsızlık verdikleri durumlarda da sessiz kalmayin

N
Ne kadar küçük şeylerin hesabını yapıyorsunuz ben kv ile oturmayı kabul edip sonra şikayet edenleri anlamiyorum

Aynen öyle. Mesela tvde benim evimin koltuğunu görseler' aaa bizim evin koltuğundan'
Geçen eşimin 13 yaşındaki kardeşi kapıya gelmiş " bizim evde poşet var mı ' diyor ne diyon bizde mi sizde mi ben size gitmiyorum bilmiyorm diyip güldüm. Burda yani diyor. Cocuğun dediği lafa bakın allah aşkına sizin ev demeye çekiniyor sanki evlerini yedik. Daha çok şey var diğer yorumlardada yazdım hamileyken canım birseyler istiyodu onlardan malzeme alınca ' yağ içiyolar heralde kabız olmuslar eve yağ dayanmıyor dediler gözüme baka baka..

Hiç usenmeden eski konulariniza baktım yazık gerçekten çok yazık, keşke kafa yapımızı degistirseniz. Hayatınız normal degil dertlerimizi normal değil yazik

Çok haklsınız çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kurtulmak tek ümidim. Görümcem de altlı üstlüydü vallahi haftanın 5 günü kendi annesinde 2 gunu kv sinde yedi herşeyden kıstı 2 sene içinde . 1 hafta once evini eşyasını sıfırdan alıp taşındı.. insallah banada nasip olur. .

Benim burda konum var nasıl tasarruflu olabiliriz konulu. bana biraz uzak tasarruf savurganiz biz baya da bana bu baya abartı geldi.onlar da sizi kullanmış olmuyorlar bence çünkü insanın aklına gelmez tv yi tasarruf için açmak istemediğiniz mesela.ama gorumceniz sürekli sizdeyse rahatsız olmakta haklısınız .abisinin evi tabi gelcek ama sürekli gelmemeli herkesin kendine göre bir yaşamı var

Hiç usenmeden eski konulariniza baktım yazık gerçekten çok yazık, keşke kafa yapımızı degistirseniz. Hayatınız normal degil dertlerimizi normal değil yazik
Nesi normal değil ? Kv nin yaptıkları normal mi yani!!!
Oğlu maaşını vermeyince bana gelip beddualar hakaretler eden kadın mı normal??? Namusuma kadar dil uzatan mı normal ? Maaşı vermiyor diye beni ve annemi muska yapmış diye ıftira atan kadın mı normal?

Bu nasıl bir cimrilik böyle pes, yemek falan yiyorsunuzdır inşallah, masraf olmasın sonra

Ay hatırladım senin konunu. Cimrilik olayını abartmışım ama makul sebeplerin var. Bence sen kışın paramiz yok zor durumdayiz vs de. Zaten bosuna iki yerde soba yakmayalim diyip kv nin evine çöreklen. 3 öğün yemeğini de orada ye. Gece yatmaya eve geçin ya da onu bile yapma kız.

İnanın onlar da açmıyor tv yi tasarruf tasarruf diye. Önceden herşey birdi sabahtan akşama ordaydım ozaman boş boş halıyı inceletirlerdi bana açtırmazlardı tv yi açık açıkda söylerlerdi açma diye. Tv yoruluyomus. Kaldıki su faturası ortak 1 ay onlar 1 ay biz ödüyoruz. Bana gelip elinde yıka fatura cok geliyor makine yüzünden diyolar.

Sırf meraktan soruyorum tv açmayınca çay içmeyince cidden birikim oluyor mu?

ya kus gibi olcaksiniz tasininca

azicik asim kaygisiz basim, mis gibi

ama o evden giderken aklinizda icinizde o olaylari da gotururseniz neresi olursa olsun mutlu olamazsınız

insallah bir an once ayirirsiniz evinizi

incir cekirdegini doldurmayacak seylerle size neler cektirmislerdir az cok tahmin ediyorum

ama siz oyle bi insan olmak zorunda degilsiniz, birakin nasilsa degismeyecekler. o gorumce bile gelip sizde nasil rahat tv izledigini anlatacak yıllar sonra, mutlu bi sekilde hatirlicak. belki de tek mutlu anilari sizin evinizde sizinle gecirdigi anilari olcak bu yillarla ilgili

bizim aile annemi babami mumla ariyo simdi, ama kimsenin eline gecmiyo

TLC tv de aşırı pintiler var orayi mi izlediniz diyecegim ama televizyon açmıyormuşsunuz zaten

Sırf meraktan soruyorum tv açmayınca çay içmeyince cidden birikim oluyor mu?
Evet geçen ay görümce yoktu elektrk faturası 40 tl geldi. Bu ay tv gece gündüz açıktı 85 gelmiş. Zaten bu bana konu açtırdı. O parayı cocuğuma da harcardım
. ben gereksiz görüyorum açıkcası tv yi. Boşa zaman ve para kaybı çünkü cidden farkediyor faturada.

Ay vallahi içimden geliyor zaten öylede böylede yanyana olacaksak bari orda olalım kızım birazda orayı batırsın çocuğu evlerine sokmuyolar dağıtacak diye

Kadın da normal değil demiş işte. Sen se normal mi diye soruyorsun. :) allah kolaylık versin.

O zaman söylesene bak fatura 85 geldi geçen aya göre %100 fazla açma tv yi Got evinde izle de. Onlar sana demiş zaten.

Ben de fazla tv izlemezdim tüplü tv vardı. 2 sene önce geniş ekran lcd aldım başına oturup izlemiyorum ama ses sistemi iyi diye akşama kadar müzik kanallarını açıyorum veya radyo dinliyorum. Faturaya etki bile etmedi. O nasıl bi tv miş öyle her gün ekstra açık diye faturayı ikiye katlıyor. Miktarlar konusunda abartıyorsunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…