Hep şüphe hep düşünce

MyAngelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
23
0
Merhaba bayanlar yaklaşık 6 yıldır görüştüğüm kişi ile 2 ay sonra evleniyoruz. Fakat bu 6yılda 4-5 kez aldatıldım. Geçmişte Yaşadığım o kötü olaylar beni her daim bunaltıyor ve hep şüphe duyuyorum. Bazen ortada Birşey yokken rüyamda gördüğüm için kavga ettiğimiz bile oluyor hiç bir yere gitmesin gezmesin istiyorum. Cünkü hep şüphe duyuyorum lütfen yardım edin

Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep

Bile bile lades demişsiniz.
Bu şüphelerle yaşanmaz.
Sizde yumurta tavuğa yaklaşınca düşünmeye başlamışsınız ama hiçbir şey için geç değil hala vazgeçebilirsiniz.
Yinede sanmıyorum vazgeçeceğinizi, konuyu sadece teselli bulmak için açmış gibisiniz.

Yıllarımızı verdik bir cok şey yasadık güzel.. Hep kendini affettirmeyi başardı. Cok zayıf bi yapım var kimseye kıyamıyorum en cok da ona Birdaha yapmaz akıllanmıstır düşüncesiyle affettim hep
Ahah kiyamiyosun demek. O seni defalarca öldürebilmis ama​

Anacım gece gece ciddi misiniz siz yaa? Kim bilir bilmediğinız daha neleri var, valla şaka gibisiniz. Hadi birinciyi affettınız iki üç dört beş ne ola ki?

Hayatımda pişman oldugum tek şey zaten.. Keşke bundan 3 yıl geriye dönebilsek

Ne oldu 3 yıl önce, ilk affediş miydi? Kendinizi evlenmek "zorunda" hissedip evleniyorsanız, rüyalarla, kuruntularla bir yere varamayacağınızı bilin şimdiden, ben zayıfım diye de kendi yetersizliklerinizi meşrulaştırmayın, unutmanın bir yolunu bulun o zaman. Kafanız daha rahat olur.

Hemde nasıl :/ bazen kopma noktasına geliyor ama bir sürü emek var diyorum
Devam o zaman emek var madem evlen bi de cocuk yap. Aldatsin hep ama emek var ya ayrilmak gunah olur haklisin. Herif senin emeklerini hice saysin aldatsin ama senite kaka devam ettir. Sevmeyen adamlarla beraber olmak gururunuza kadinliginiza nasil oluyo da dokunmuyo anlamiyorum.komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…