Hep sevgililerimize,eşlerimize haykırdık sevgimizi.Annemi çok seviyorum ben=)

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Seviyorum çünkü kalbi o kadar temiz ki İzmir'e gidince Kırıkkaleli bir sevgilimin olduğunu söyleyecektim,yüzyüze ama o daha ilişkimizin ikinci günü rüyasında benim Kırıkkaleli biriyle evlendiğimi görmüş.Sormuştu öyle birşey olup olmadığını ben de söylemiştim.

Seviyorum çünkü fırtınalı bir kış gecesi yalnız başıma hıçkıra hıçkıra ağladığımda saat 01:30'da beni arayıp "İyi misin?Sesini duymak istedim."dedi.Ki annem saat 23:00 oldu mu uyur mutlaka.

Seviyorum çünkü şu an sevgilimle ayrıyız annem bunu bilmiyor ve dakikası olmamasına,beni arayamamasına rağmen şaka ve takılma içerikli mesajlar atıp yüzümü güldürüyor.

Annem beni hissedebiliyor,yalan söylediğimde hemen anlar,istisnasız hem de.
Ergenlik dönemimde o kadar çekişmeye,o kadar kavgaya rağmen seviyorum ben onu.
Ben ne kadar ondan kopan bir parçaysam,cansam o da o kadar canım benim.
Her kararımda arkamda olan,her kararıma saygı duyan,yemekleri Dünya'nın en pahalı restoranlarından bile mükemmel olan annem.
İyi ki var,iyi ki onun bitanecik kızıyım.
Seviyorum onu.:16:

kokusuna kurban olurum onun ben evte tek çocuugum şehir dışına nasıl gelin gidicem ben:43: evdekilerin haberı de yokkkkk offf offf

Bende annemi çok seviyorum. Ona sarıldığımda o mis kokusunu içime çekmek bana her şeyi unutturuyor. Kurban olurum ben canımın içine..

Bende annemi çok seviyorum bazen didişsekte o benim annem canım beni benden fazla düşünen biri anne gibi anne oldugunu hissetiren kişi

Anne bu sevilmez mi? Ne yapsa affediyorum nasıl bir zaafım varsa o da aynı şekilde. O ağladı mı ben ağlarım, ben ağladı mı o ağlar. Aynı şekilde ne zaman bir derdim olsa koşa koşa gider kontör alır, arar, konuşur benle, bana destek olur. Ah annem ya lise zamanı hiç unutmam çok aşık olduğum bir çocuk vardı ayrılmıştık benle bir oturup sabahlara kadar ağlamıştı, alışverişlere çıkmıştık, yemeğe, gezmeye, sayesinde atlatmıştım valla =)

Annemii çok seviyorum. Sabah beni uyandırmama ihtimalini düşündükçe, gözlerim doluyor.
Onu çok seviyorum. İyi ki benim doğurmuş, iyi ki onun gibi bi anneye sahibim. O iyi ki vaarr :54:

Back