• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep pko hem bebek emziriyorum bitki çayı içerek zayıflayanlar bana yardım öneri:(((

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
kızlar 1,5 yaşında bebeğimi emziriyorum 1 aydırda zayıflamaya çalışıyorum yaza biraz kilo veriyim diye ama okuduklarım beni ikilemde bıraktı bebeğe zararı var diye kesinlikle bebeğe zararsız dedi aldığım yer sütümde de bir problem yok şimdilik ne yapıcam şaşırdım kiloda verdim 5 kg yakın ama devam etme konusunda kararsız kaldım öğle yemeği öncesi içiyordum bugün içmedim:((
çayın içeriği bu:zayıflamaya başlamışken bırakmakta istemiyorum
Adaçayı
Anason
Altınotu
Ardıç
Biberiye
Civanperçemi
Çıbanotu
Defne Yaprağı
Funda Yaprağı
Hıltan
Kekik
Kiraz Sapı
Kuşburnu
Mersin Yaprağı
Mısır Püskülü
cay.png

Nar Çiçeği
Papatya Çiçeği
Rezene
Sinameki
Maydanoz
Ihlamur
Enginar

Bitki çayının içeriği çok fazla..bunların arasında bebeğine zarar verebilecek maddeler de olabilir özellikle birbirine karıştığında.
Emzirmenın de kilo verdirdiğini unutma , belki de bebeğini emzirdiğin için kilo veriyorsundur, en azından bir ay dene bakalım , kg verişin devam ediyormu , boşu boşuna çay kullanmamış olursun.

Bitki çayının içeriği çok fazla..bunların arasında bebeğine zarar verebilecek maddeler de olabilir özellikle birbirine karıştığında.
Emzirmenın de kilo verdirdiğini unutma , belki de bebeğini emzirdiğin için kilo veriyorsundur, en azından bir ay dene bakalım , kg verişin devam ediyormu , boşu boşuna çay kullanmamış olursun.

vicdan azabında dolayı sanırım sağlığım için bebeğimi sütten kesmek zorundayım

Bebeğini sütten keseceğine bence bitki çayını içmeyi bırak , şu an aldığın kilolar bebeğinin süt ihtiyacından önemli değil canım , bence öncelik bebeğin de olsun , bitki çayı içtin diye ömrü billah vücudunda olacak değil etken maddeler bol su iç toksin atarsın.

Ben ilk kızımı 2 yaşına kadar emzirdim.. bence bebeğini mahrum etme..

canım sana hak veriyorum ama bebeğimi sadece zayıflamak için değil artık 18 ayı doldurduğu ve meme dışında uyumadığı içinde gecede 5-6 kez uyandığı içinde kesmek sitiyorum bebeğin olunca anlarsın şuan elbette mahrum etmek istemiyorum ama çalışınca çok zor kilo+uykusuzluk sinir stres yapıyor insandan daha fazla yiyordun sinirden:))

canım sana hak veriyorum ama bebeğimi sadece zayıflamak için değil artık 18 ayı doldurduğu ve meme dışında uyumadığı içinde gecede 5-6 kez uyandığı içinde kesmek sitiyorum bebeğin olunca anlarsın şuan elbette mahrum etmek istemiyorum ama çalışınca çok zor kilo+uykusuzluk sinir stres yapıyor insandan daha fazla yiyordun sinirden:))

O zaman başka :) ben daha minik zannediyordum. O zaman sirke kullan üçç gün için de memeyi değil emmek görmek bile istemez :)

Bende zayıflamak istiyorum çabalıyorum bı yandan emziriyorum kızım 20 aylik aynen senin gibi gece cok kalkıyor ama ben iki seneyi tamamlamak istiyorum süte cok düşkün kıyamiyorum kesmeye zaten ne kaldı dört ay daha dayanırım anne sutu gibisi yok

Bende zayıflamak istiyorum çabalıyorum bı yandan emziriyorum kızım 20 aylik aynen senin gibi gece cok kalkıyor ama ben iki seneyi tamamlamak istiyorum süte cok düşkün kıyamiyorum kesmeye zaten ne kaldı dört ay daha dayanırım anne sutu gibisi yok

haklısın canım allah bağışlasın ben çok seviyorum emzirmeyi
oğlumu emzirmek duygusu ççok güzel bende iki yaşı doldurucam inş niyetim o şekilde...

Back
X