Hep mi Benim Basıma Gelir Diyenler

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
oyle seyler oluyorki basıma gelen hepmi beni bulur derim ya..mesela carsının en kalabalık yerinde havalı havalı yururken babetimin ayagımdan fırlayıp 1-2 metre ucması gibi :53: gulsemmi aglasammı bilemiyorum ve bu durum 1 kez olmadı 2-3 kez basıma gelmistir :1: tam genc cocukların onunden gecerken yere kapaklanmam uzun sure yerden utancım yuzunden kalkamamam gibi :53: cok begenerek aldıgım bir urunun her defasında eve gelince defosunu farketmem gibi yada :32: surekli carsı pazarda pesime tuhaf insanların takılması :9: aynı kisi farklı zamanlarda tam 4 defa yanımda belirdi koca sehir hani nerden denk gelir bide boyle sırıta sırıta yanımdan yuruyor belli normal degil birseyde diyemiyorsun..daha okdr fazla sey varki elbisemin sokulmus oldugunu carsı ortasında farkediyor olusum birde yakın zamanda istanbulda basıma gelmisti bu.. tayt ve altına kısa bot giydim taytı bilegime kadar cektirdim ayagımdada pembe corap var:30: tayt sen cık yukarı altından pembe coraplar ayyuka cıkmıs :18: cizmede kısa oldugu icin kapatmıyor tabi bide giydigim corabın rengide oyle boyle bi pembe degildi fosforlu gibiydi cok utanmıstım :32:

sizinde basınıza surekli gelen sorunlar vardır mutlakaaaa paylasın bakalım neler cıkıcak :9:

oyle seyler oluyorki basıma gelen hepmi beni bulur derim ya..mesela carsının en kalabalık yerinde havalı havalı yururken babetimin ayagımdan fırlayıp 1-2 metre ucması gibi :53: gulsemmi aglasammı bilemiyorum ve bu durum 1 kez olmadı 2-3 kez basıma gelmistir :1: tam genc cocukların onunden gecerken yere kapaklanmam uzun sure yerden utancım yuzunden kalkamamam gibi :53: cok begenerek aldıgım bir urunun her defasında eve gelince defosunu farketmem gibi yada :32: surekli carsı pazarda pesime tuhaf insanların takılması :9: aynı kisi farklı zamanlarda tam 4 defa yanımda belirdi koca sehir hani nerden denk gelir bide boyle sırıta sırıta yanımdan yuruyor belli normal degil birseyde diyemiyorsun..daha okdr fazla sey varki elbisemin sokulmus oldugunu carsı ortasında farkediyor olusum birde yakın zamanda istanbulda basıma gelmisti bu.. tayt ve altına kısa bot giydim taytı bilegime kadar cektirdim ayagımdada pembe corap var:30: tayt sen cık yukarı altından pembe coraplar ayyuka cıkmıs :18: cizmede kısa oldugu icin kapatmıyor tabi bide giydigim corabın rengide oyle boyle bi pembe degildi fosforlu gibiydi cok utanmıstım :32:

sizinde basınıza surekli gelen sorunlar vardır mutlakaaaa paylasın bakalım neler cıkıcak :9:

herkeste oluyor da böyle topluca yazınca bir komik olmuş :1:
benim de rujum dişime bulaşıp duruyor, fark ettiğimden beri ara sıra çaktırmadan parmağımı dişime sürüyorum :32:

bannada olur herşey beni bulur diye düşünürüm ama böle düşündükçe daha çok buluyor galiba .bence pozitif düşünmek gerek .negatif düşündükçe sürekli kötü şeyler geliyor başıma .çok güzel severek beğendiğim bir şey alırım sökülür ,yıtılıt çantamın sapı kopar ,ayakkabımın topuğu çıkar off yani .

hahaha bana da oluyordu eskiden cok. simdilerde daha dikkatli olmaya basladim o yuzden. havali havali yururken ayagimin kayip ikiseksen yere yapismam mi, dersin ortasinda cantamin yere dusup icinden tek dusen sey olan pedimin hoslandigim cocugun ayaginin oraya ucmasimi? ohoooooo... :1:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oooo konu tam benlik. Bunlar ne ki :) sayıyım da gör şimdi :)

Bankamatik sırasında ki 5 kişi parasını çeker, sıra bana gelir, bankamatik arızalanır.

Bir kaç gün içinde, önce balkon kapısının kilidi, sonra kettle, sonra buzdolabı, sonra uydu alıcısı sebepsiz bozulur.

Banyoya girmek üzereyken elektirik kesilir, geldiğinde tekrar banyoya girmeye kalktığımda yine elektirik kesilir.

Bir senedir kullandığım ve ezbere bildigim şifremi bilgisayar kabul etmez. Çek format çek.

1 haftadır evden çıkmaya fırsatım olmamış, otobüse binerim, otobüs öyle bir yer de bozulur ki :) tem in ortasında bozulur, 30 dk başka otubüs bekle :)

Çok güzel giyinmişim, topuklu giymişim, iş görüşmesine gideceğim, merdivenden ben inerim ama topuklar yukarda kalır :52: koy poşete, sonra doğru eve :)

Bakımı 1 gün önce yapılmış asansöre bir çalışan ile beraber binerim. O istediği katta iner, ben kalırım, neden ? asansör bozulur çünkü :27:

Evlendiğim gün tüm marmara da trafo patlaması yüzünden elektirik kesilir, herkes kuaförde mahsur kalır.

En çok beğendiğim toka ve küpelerim ne hikmetse hep eşi düşer yada kaybolur.

Eskiden de, bir kere iş yerinde, bir kere de minibüste pantolonum arkasının patladığı da olmuştur. Ve her ikisinide hep eve vardıktan sonra farkettiğim :)

off daha neler neler, şimdilik aklıma gelenlerdi bunlar :)