- Konu Sahibi gwencooper
oyle seyler oluyorki basıma gelen hepmi beni bulur derim ya..mesela carsının en kalabalık yerinde havalı havalı yururken babetimin ayagımdan fırlayıp 1-2 metre ucması gibi
gulsemmi aglasammı bilemiyorum ve bu durum 1 kez olmadı 2-3 kez basıma gelmistir
tam genc cocukların onunden gecerken yere kapaklanmam uzun sure yerden utancım yuzunden kalkamamam gibi
cok begenerek aldıgım bir urunun her defasında eve gelince defosunu farketmem gibi yada
surekli carsı pazarda pesime tuhaf insanların takılması
aynı kisi farklı zamanlarda tam 4 defa yanımda belirdi koca sehir hani nerden denk gelir bide boyle sırıta sırıta yanımdan yuruyor belli normal degil birseyde diyemiyorsun..daha okdr fazla sey varki elbisemin sokulmus oldugunu carsı ortasında farkediyor olusum birde yakın zamanda istanbulda basıma gelmisti bu.. tayt ve altına kısa bot giydim taytı bilegime kadar cektirdim ayagımdada pembe corap var
tayt sen cık yukarı altından pembe coraplar ayyuka cıkmıs :18: cizmede kısa oldugu icin kapatmıyor tabi bide giydigim corabın rengide oyle boyle bi pembe degildi fosforlu gibiydi cok utanmıstım ![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
sizinde basınıza surekli gelen sorunlar vardır mutlakaaaa paylasın bakalım neler cıkıcak![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
sizinde basınıza surekli gelen sorunlar vardır mutlakaaaa paylasın bakalım neler cıkıcak
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)