Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar 15 yıldır korunuyorum , 1 yıldır korunmayı bıraktım ama hamile kalamıyorum .kimileri alışkanlık olur rahimde korunmak ve birdaha döl tutmaz diyorlar ve geçen 15 yıl için çok üzgünüm.:43
merhabalar 15 yıldır korunuyorum , 1 yıldır korunmayı bıraktım ama hamile kalamıyorum .kimileri alışkanlık olur rahimde korunmak ve birdaha döl tutmaz diyorlar ve geçen 15 yıl için çok üzgünüm.:43
Doktor kontrolüne gittiniz mi?yumurtalıklarda belki yavaşlama olabilir,30 lu yaşlardan itibaren şans biraz daha düşebiliyormuş yaşınızı bilmiyorum ama.hayırlısı olsun
kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.....bende 8 yıllık korunmadan sonra 3 ayda hamile kaldım...inşallah olur sıkıntı stres yapmayın dr gidin sonuçta 10 senede vucutta birçok değer değişiyor