• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep korunarak yıllar sonra hamile kalan varmı ??

cinarcin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2
0
1
İstanbul
merhabalar 15 yıldır korunuyorum , 1 yıldır korunmayı bıraktım ama hamile kalamıyorum .kimileri alışkanlık olur rahimde korunmak ve birdaha döl tutmaz diyorlar ve geçen 15 yıl için çok üzgünüm.:43::43

merhabalar 15 yıldır korunuyorum , 1 yıldır korunmayı bıraktım ama hamile kalamıyorum .kimileri alışkanlık olur rahimde korunmak ve birdaha döl tutmaz diyorlar ve geçen 15 yıl için çok üzgünüm.:43::43

2 yıl korunduktan sonra bile 1senede ancak yumurtalarım kendıne geldi
çok normal sıkıntı etme
yumurtlama gününe denk getir dua et inş olacaktır

Doktor kontrolüne gittiniz mi?yumurtalıklarda belki yavaşlama olabilir,30 lu yaşlardan itibaren şans biraz daha düşebiliyormuş yaşınızı bilmiyorum ama.hayırlısı olsun

kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.....bende 8 yıllık korunmadan sonra 3 ayda hamile kaldım...inşallah olur sıkıntı stres yapmayın dr gidin sonuçta 10 senede vucutta birçok değer değişiyor

Back