Hep Endişeliyim

GmzKy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
146
25
24
Merhaba hanımlar.
Ben 25 yaşındayım. Yeni anne oldum. Bebeğim 3 buçuk aylık. Ailemden uzakta yaşıyorum bebeğimi tek başıma büyütüyorum. Sorun şu ki çok evhamlıyım. Her an bişey olur mu, karnı doydu mu,ya ağlayıp katılırsa çok ağlarsa susturamazsam diye hep korkuluyum. Hatta daha önce başka Bi konuda yazmıştım bebeğim başka eve gidince çok ağlıyor eve koşa koşa döndüm diye, pek Bi yere götürmüyorum ama ara sıra çıkıyorum Bi yerlere alışsın diye o zaman bile korka korka gidiyorum bazen eve gelince de saatlerce sakinleşmiyo korkuyorum ağlamasından.. Banyo yaptırmaktan falan her şeyde evhamlıyım. Açıkçası bişeyi yanlış yapar da ona zarar veririm diye korkuyorum. Arasam hemen gelebilecek biri de yok bu da korkumu tetikliyor... Tavsiye verir misiniz

Öncelikle bende ailemden uzakta kimsenin olmadığı bi yerdeyim seni çok iyi anlıyorum o duyguları bende yaşadım ama korkma sen bir Annesin yani sana o tüm duygular yüklendi hatta herkesten en iyi sen anlarsın bebeğini ve sen bilirsin bi derdini o yüzden sakin ol ve bebeğini arabasına koy ve öğlen uykusunu dışarda yaptır hem sen yürümüş olursun hem bebeğin temiz hava alır böylelikle dışarıya da alışırsınız bi şey olduğunda sen hissedersin bol bol kucakla ve sev bebeğini sen endişelenirsen o da endişeni anlar çünkü sen iyi hisset ki bebeğinde iyi olsun canım benim

Ay inşallah zamanla rahatlarım yateşekkür ederim

Aynı yaşlar çocuklarımızın
Evham bende de var ve tecrübeli annelerin dediklerine göre evham hep olacak ama baş etmeyi öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…