• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep dışlanan benim?

silaa122

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
67
-26
6
21
üni okuyorum , arkadaşlık ilişkilerimde hep istisnasız dışlanan ben oldum . 3 lü arkadaş grubum var yine dışlanan benim. hiçbi kötülük yapmıyorum , uyumluyumdur da niyeyse ben dıslanıyorum . bu konu yuzunden özgüven eksikliği yasamaya basladim hatta çirkin oldugumu dusunuyorum acaba cirkinim diye mi dışlıyorlar diye de dusunmeye basladim . universtede guvenebılecegım herseyımı dokebılecegım bi arkadasım yok . bu durumdan bıktım ve doldum , ekstra milletin ne dedigini çok takar oldum mesela birisi arkamdan salak desin ben onu 10 yıl takarım ne yapacagımı bilmiyorum bıktım herşeyden yaşama sevıncım kalmadı ne yapıcam?

Ne gibi dışlanma oluyor mesela siz ortamda otururken laf atma falan yok bir sonraki buluşmaya çağırılmama gibi mi,yoksa alayvari konuşmalar mı?

Tam olarak nasıl bir arkadaşsın bunu bilmeden sağlıklı bir yorum yapamayız burada. Dışlanman için bir sebep olması lazım ve önceki konularına baktım başkalarının hayatına çok fazla özeniyorsun belli ki ve insanlara sürekli dert yanıyorsan artık seninle konuşmak istemiyor olmaları normal. sadece kendimizin derdi yok insanları dert anlata anlata boğmamak lazım.

Ne gibi dışlanma oluyor mesela siz ortamda otururken laf atma falan yok bir sonraki buluşmaya çağırılmama gibi mi,yoksa alayvari konuşmalar mı?
ya farkediyorum mesela konusuyoruz o ıkısı daha cok konusuyor ve benım en nefret ettigim sey lafımın bölünmesidir ve bunu vok yasıypruö öesela birşey anlatıyorum ya dşnlemiş gibi yapıyorlar haaa diyip gecistiriyorlar ya da lafım bölünüyor geri de konu açılmıyor . ama bu ıkısı srasında asla oyle birşey yok , mesela ikisi sureklı instagramdan birbirleriyle reels atıyorlar bana armıyorlar . ya bildiğin fışlanıyorum bariz belli ama ben kötü birşeyde yapmadim

Tam olarak nasıl bir arkadaşsın bunu bilmeden sağlıklı bir yorum yapamayız burada. Dışlanman için bir sebep olması lazım ve önceki konularına baktım başkalarının hayatına çok fazla özeniyorsun belli ki ve insanlara sürekli dert yanıyorsan artık seninle konuşmak istemiyor olmaları normal. sadece kendimizin derdi yok insanları dert anlata anlata boğmamak lazım.
eskiden dediginiz gibi dert yanıyordum fakat artık asla yapmıyorum , uyumlu oönaya calısıyorum hatta sırf dışlanmayayım diye istemedigim onların istedigi şeyleri yapıyorum . örnegin oraya gidelim dendi ben gitmek istemedim ama yinede gidiyorum

eskiden dediginiz gibi dert yanıyordum fakat artık asla yapmıyorum , uyumlu oönaya calısıyorum hatta sırf dışlanmayayım diye istemedigim onların istedigi şeyleri yapıyorum . örnegin oraya gidelim dendi ben gitmek istemedim ama yinede gidiyorum
bak bu örnekte sağlıklı bir ilişki değil malesef. arkadaş ortamını değiştirmeni öneririm çünkü sen istemediğin şeyleri yaparak uyumlu olmaya çalışıyorum diyorsun bu uyum değil seni dışlamasalar bile senin için uyumlu değil

bak bu örnekte sağlıklı bir ilişki değil malesef. arkadaş ortamını değiştirmeni öneririm çünkü sen istemediğin şeyleri yaparak uyumlu olmaya çalışıyorum diyorsun bu uyum değil seni dışlamasalar bile senin için uyumlu değil
başka arkadaş bulmak kolay değil , ben arkadaşım dedigim kişilere fazla anlam yüklüyoru mdanırım mesela cok yakın olmasak iki sohbet etsek dahi hemen saf gibi guven duyuyorum . cok onemsıyorum kımseyı kaybetmek istemiyorum . ve zaten bunlarla iletisimi kessem başka arkadaşım yok , yalnız başıma kalmayı sevmiyorum

Anlattıklarınız hoş şeyler değil. Bence başka arkadaşlar bulun. Birilerine takılıp kalmaktansa kafa denginiz birilerini bulmaya çalışın.

Anlattıklarınız hoş şeyler değil. Bence başka arkadaşlar bulun. Birilerine takılıp kalmaktansa kafa denginiz birilerini bulmaya çalışın.
dedikleriniz keşke kolay olsa , öyle arkadaş bulmak kolay değil ki herkes zaten çoktan geuplaşmış arkadaş , sonradan dahil olsam yine dışlanacagım .

üni okuyorum , arkadaşlık ilişkilerimde hep istisnasız dışlanan ben oldum . 3 lü arkadaş grubum var yine dışlanan benim. hiçbi kötülük yapmıyorum , uyumluyumdur da niyeyse ben dıslanıyorum . bu konu yuzunden özgüven eksikliği yasamaya basladim hatta çirkin oldugumu dusunuyorum acaba cirkinim diye mi dışlıyorlar diye de dusunmeye basladim . universtede guvenebılecegım herseyımı dokebılecegım bi arkadasım yok . bu durumdan bıktım ve doldum , ekstra milletin ne dedigini çok takar oldum mesela birisi arkamdan salak desin ben onu 10 yıl takarım ne yapacagımı bilmiyorum bıktım herşeyden yaşama sevıncım kalmadı ne yapıcam?
Bende aynı senin gibiyim ve emin ol bunun çirkinlikle vs.bir alakası yok ortamlarda biraz sessiz sakin kişiliğin varsa genelde bu durum oluyor bende aynı senin gibiyim ama boşver sahte bir kalabalık olcağına olmasın daha iyi

Hayatınızın başrolü sizsiniz diğerleri değil. Kendinizi sevin, değer verin. O zaman her şey değişmeye başlayacak.

Bende aynı senin gibiyim ve emin ol bunun çirkinlikle vs.bir alakası yok ortamlarda biraz sessiz sakin kişiliğin varsa genelde bu durum oluyor bende aynı senin gibiyim ama boşver sahte bir kalabalık olcağına olmasın daha iyi
hayır asla sessiz sakin de değilim giriskenim katılırım dinlerim , bazı arkadaslarım kıskanılıyorsum hatta güzrl oldugun icindir falan diyorlar ama cok saçma geliyor

hayır asla sessiz sakin de değilim giriskenim katılırım dinlerim , bazı arkadaslarım kıskanılıyorsum hatta güzrl oldugun icindir falan diyorlar ama cok saçma geliyor
Bence de.

Yani haklısınız.

İnsan güzel diye dışlanılmaz ki.

Görüşmek istemiyorlarsa istemiyorlardır. Çok da sebep aramamak lazım.

Bu arkadaşlık değil ki .... onların kuklası olmuşsunuz.Kendinizi tedavi etmezseniz daha çok üzülürsünüz.İmkanınız varsa kendi başınıza tatile gidin,tiyatroya , sinemaya , alış verişe.Once kendinizle baş başa kalıp kendinizi anlayın.İlla yanlız kalmamak için saçma sapan durumların içinde olmayın.Onurlu yalnızlık iyidir , korkmayın......

Onlara göre muhabbetin sarmıyordur demek ki yanlış insanlarlasın veya uyumlu olduğunu zannediyorsun, dışlanmaktan çok aranızda yakınlık yok gibi bazen sadece olmaz, özel bir sebebi yoktur, yeni arkadaş edinmek üniversitede daha kolay aslında korkma bukadar

Biraz bireysel takıl sen de bakalım,tek başına ol. Bakalım tepkileri ne olacak? Nasıl davranacaklar? Telafi etmeye çalışırlarsa gözden geçir ama oralı olmazlarsa çoktan bitirmelisin demektir.

Back