Hep dertlerimizden konuşuyoruz buluşalım iki lafın belini kıralım ne dersiniz

EylemYorulmaz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
81
0
Selam kızlar henüz yeni üye olmuşsun doğal olarak bu ne acele diyebilirsiniz Yani açıkçası etrafımda hiç kız arkadaşım yok önceki arkadaşlarımın çoğu ya evlendi ya iş güçten aramaz sormaz oldu kendimi bazen okadar yanlız hissediyorum ki çareyi bu sitede yazmakta buldum belki benim gibi düşünenler vardır

Evet yeni üye arkadaşım aynen insan kendini yalnız hisediyor. ben başka şehirde yaşamaya başladım çevrem hepten bitti

ankarada otuyorum,sanırım sen henüz bekarsın, umarım istedğin birisi varsa evlenmenız yakın olur

evet bekarım şuan sultanlık mı yoksa çile mi bilemiyorum henüz bu konuyu çözemedim kendi içimde
bir erkek arkadaşım var ama onunla da ileriye dönük birşey olacağını sanmıyorum hatta uzun süreceğini de sanmıyorum bu ilişkinin

günaydın canım böyle düşünme herşeyin hayırlısı bende bekarım ve senin düşündügün gibi düşünüyorum yani buluşmak gibi ama nerde oturuyosun herşeyin hayırlısını versin rabbim canım ben istanbul ümraaniyede oturuyorum 25 yaşındayım

evet süper olur özelden msj atamıyorum sana 50 msj olması gerekiyormuş bari burdan konuşalım öğrencimisin

yok canım calışıyorum evettt çok guzel olur anlaşabılrsek ne mutlu bıze o zaman kendını tanıtırmısın canım çalışıyosan mail adresınle msjlaşabılırız canım

canım msj attım sana benim mail adresim yok işyerinde malesef kendi özel adresimden attım profilde erkek resmi var yanlış anlama erkek arkadaşımın resmini koymuştum biara çok rahatsız ediliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…